Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam337
Toplam Ziyaret771848
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü, ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
 Etkinlikler kapsamında ilk tören, saat 14.30'da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Törene, protokol üyeleri, kurum ve kuruluş temsilcileri, öğretmen, öğrenci ve yurttaşlar katıldı. Çelenk sunumunun ardından kutlama etkinliklerine, saat 15.00'de Mut Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda devam edildi.
 Mut Osman Nuri Yalman Anadolu Lisesi ve Karacaoğlan Okulunun birlikte hazırladığı buradaki programa, İstiklal Marşı ve Saygı duruşuyla başladı. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın mesajının okunduğu programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin yaptı. Öğretmenlik mesleğinin önemine değinen Harun Gergin'in konuşmasının ardından kutlama programında; şiirler okundu, yöresel müzikli oyunlar sergilendi ve TTK'nin öğretmen konulu videosu izlendi.  
Programda ayrıca, Emekli olan öğretmenler adına Leyla Zorlu bir konuşma yaparken; emekli öğretmenlere Hizmet Şeref Belgesi verildi. Programda sahneye çıkan Serdar Koçdemir yönetimindeki öğretmenler korosu ise dinleyicilerin beğenisini kazandı.
  Kutlama programı, stajyerliği kalkmış öğretmenlerin yemin töreniyle sona erdi.

646 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın