Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam370
Toplam Ziyaret785531
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Yanmayan Lambaların Sorumlusu Kim?

 Türkiye her geçen gün gelişirken gelişmeyen kurumlar bu gelişmeye ayak uyduramayanlar var. Avrupa ülkelerinde devletler hantal ve kabarık kadrolarla zarar eden müesseseleri zarardan kurtarmak, daha hızlı ve iyi hizmet vermek için özelleştirmektedir. Türkiye'de de özelleşen hizmet birimleri zararı kara dönüştürürken halkada daha iyi hizmet vermeyi amaçlamak zorundadır. Bunların başında Elektrik hizmetleri gelir.
 Ülkemizin genelinde olduğu gibi ilimizde de Elektrik Kurumu özelleşmiştir. Yetkili Elektrik Dağıtım  firması tarafından hizmet veren Elektrik Kurumu daha iyi hizmet vermeyi beklerken sanki şehirleri eski çağlara götürmüştür.
 Şehre girerken ve şehrin ana caddelerini gezerken baktığınızda sanki şehirde savaş varda karartma yapılmış gibi karanlık şehirde oturuyoruz. Atatürk Bulvarı, Mustafa Kemal Bulvarı  zifiri karanlık içinde.
 Neredeyse üç aydır direkte lamba var ama yanmıyor. Kardeşim lamba değiştirecek merdivenli aracınız mı yok? Yoksa deponuzda yeterli ampulünüz mü yokta lambaları değiştirmiyorsunuz? Ya da asfalt çalışmasından dolayı şebeke mi zarar gördü?
 Eğer bulvarların hali bu şekilde ise vay ara sokakların haline. Ana arteri bırakın çoğu mahallerde de durum aynı. Sanki elektriksiz dağ başında yaşıyoruz, bu ne sorumsuzluk.
 Çağdaş bir dönemde böyle sorumsuzluk olur mu? Ana yol ve sokak aralarında yaya yürüyen vatandaşlar herhalde bu direkleri gördükçe size dua ediyordur. İki gün elektrik parasını yatırmayan olursa hemen kesme bağlama parası almak için yasal olmayan kesintiyi yapıp faturaya ekliyorsanız hizmeti de biz sizden bekleriz.
 Maksadımız bağcı dövmek değil üzüm yemektir. Artık şehirde aydınlık görmek isterken, ana bulvar üzerinde ve sokaklarda yanmayan lamba görmek istemiyoruz. Kazanın ama tasarruf edeceğim diye parasını aldığınız insanları memnun edin. Mağdur etmeyin.

760 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın