Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam332
Toplam Ziyaret785493
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Mehmet Saydam'ın Basın Açıklaması

  Sayın il başkan yardımcım, değerli konuklar, değerli hemşehrilerim, değerli Mutlular, değerli basın mensupları, değerli baylar ve bayanlar, bu özel günümüze hoş geldiniz. Beni onurlandırdınız. Partim ve şahsım adına hepinize en içten ve sıcacık sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 Sevgili Mutluların talebi ve değerli delegelerimizin oylarıyla 30 Ocak 2010 tarihinde getirildiğim Cumhuriyet Halk Partisi Mut İlçe Başkanlığı görevimden milletvekilliğine adaylığımı koymak için yasa gereği, zorunlu olarak izninizle bugün istifa ediyorum. Bu bir görevden kaçma değildir. Bu kez sizlere ve vatanımıza hizmet görevimi milletvekili olarak sürdürmek istediğim için istifa ediyorum.
 Hayatım boyunca üstesinden gelemeyeceğim, başarılı olacağıma inanmadığım hiçbir göreve talip olmuş değilim. Nitekim CHP İlçe Başkanlığı'nı sürdürdüğüm 5 yıl boyunca, halkımızdan kopmadan, sizlerin beklenti ve talepleri doğrultusunda yönetim kurulumuzda görev almış değerli arkadaşlarımızla birlikte başarılı bir hizmet verdiğimize  yürekten inanıyorum. Partimizi Pazar günleri dışında haftanın 6 günü açık tuttuk, parti binamıza gelen herkesle yakından ilgilendik.
 Değerli arkadaşlar 5yıl içerisinde 4 büyük seçim yaşadık 12 eylül 2010 referandum,12 haziran 2011 genel  seçim,30 mart 2014 yerel seçim ve 10 ağustos 2014 cumhurbaşkanlığı seçimi.  Göreve başladığımızda 900 olan üye sayımızı 2 bin 500'e çıkarmış bulunuyoruz. Partimize kalıcı bir merkez kazandırdığımızı ve şu an içinde bulunduğumuz yerin artık partimizin tapulu malı olduğunu biliyorsunuz.Ayrıca partimize üzerinde ses düzeni olan yeni bir araç aldık. Bu 5 yıl içinde özellikle ilçemizde gitmediğimiz,köy ve mahalle, derdini ve sorunlarını dinlemediğimiz bir tek yurttaş kalmadı. Dosyaladığımız sorunların çözümü için devletin ilgili kurumlarına ve dairelerine gittik, vatandaşların sorunlarını ilettik, çözümü ile yakından ilgilendik.
 Görevde bulunduğum 5 yıl boyunca, halkımızın aydınlatılması ve bilgilendirilmesi için konferanslar vermek, panellerde konuşmacı olarak bulunmak için ilçemize birçok milletvekilini, bilim insanını, profesörü getirdik, birçok kapalı salon toplantıları düzenledik, söz konusu konferanslar ve paneller oldukça başarılı geçti ve yüzlerce insan bizlere teşekkürlerini sundular.
 Milli bayramlarda Atatürk büstüne çelenk konması yasaklandığı halde, söz konusu yasağı çiğneyip attık, yasağa direndik ve her milli bayramda Atatürk büstüne çelengimizi koyduk.
 Mut, tam 61 yıldır milletvekili çıkarmamış ve dolayısıyla sesini, taleplerini ve şikayetlerini meclis kürsülerinde duyuramamış Türkiye'nin ender ilçelerinden biridir. Bu çok büyük bir şanssızlıktır. Eğer teveccüh gösterir ve destek verirseniz, milletvekili seçildiğimde gerçekten sizlerin, Mersinlilerin vekili olacağım, bana oy verdiğinize  asla pişman olmayacaksınız, gerek ilçemizin, gerek ilimizin diğer ilçelerinin ve toptan ilimizin, insanlarımızın sorunlarını ve beklentilerini her fırsatta meclis kürsüsünden dile getireceğim, yapacağım çalışmalarla ilgili olarak tüm Mersinlileri, sizleri düzenli bir şekilde yerel basın ve yayın kuruluşlarımızda bilgilendireceğim.
 Atatürk devrimlerini, ülkenin bölünmez bütünlüğünü ve bağımsızlığını inatla savunacak, her türlü kanunsuzluğa karşı koyacak ve tüm insanlarımızın kanun önünde eşitliğini savunacağımdan kuşkunuz olmasın.
 Telefonum, kapım ve gönlüm günün 24 saati herkese açık olacak, dertlerinizi kendi derdim, sorunlarınızı kendi sorunum bileceğim ve sizlere hizmetten, yardımcı olmaktan asla geri durmayacağım, Tüm Mersin'lilerin temsilcisi olacağım.Hepinizi tekrar saygıyla selamlıyorum.

                                                                               Mehmet SAYDAM
                                                                  CHP Mersin Milletvekili A.Adayı



2410 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın