Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam189
Toplam Ziyaret785350
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Emniyetten Eş Zamanlı Huzur Operasyonu

  İlçemizde faaliyet gösteren içkili mekanlara eş zamanlı operasyon düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Zabıta, SGK, Tedaş, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Sağlık personelinin de katıldığı içkili mekanlara huzur ve belge kontrol operasyonu düzenlendi. 
 Huzurun ve güvenin artması, halkın refahını bozan olumsuzlukların önüne geçmek ve herkesi önceden uyararak, kontrol altında tutmak ve eksik belgesi olanları tespiti için ilçemizde Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte, Mal Müdürlüğü, Zabıta, SGK, Tedaş, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Sağlık ekiplerinin de katılımıyla akşam saatlerinde içkili mekanlara eş zamanlı operasyon düzenlendi.   
 İlçede   düzenlenen huzur ve güven operasyonunda 9 içkili mekan denetlendi. Denetleme esnasında kişilerin kimlikleri üzerinden Genel Bilgi Tarama (GBT) işlemleri yapıldı. Herhangi bir sorunla karşılaşmayan Emniyet ekipleri Polis-Halk ilişkilerinin olumsuz etkilenmemesi için operasyona azami önem gösterdi.
 Huzur operasyonu hakkında bilgi veren Mut Emniyet Müdürü Murat Güney, “İlçemizde huzur ve güvenin artması, olumsuzlukların önüne geçilmesi, halkın refahını bozan ve rahatsızlık edilmesini ve herkesi önceden uyararak, kontrol altında tutmak, halkın polisle olan güvenini arttırmak, polisinde vatandaşın yanında olduğunu pekiştirmek için,huzur ve güven operasyonumuz halkın mutluluğu ve huzuru için yapılmıştır.” dedi.
 Bu operasyonların belirli aralıklarla devam edeceğini ifade eden Güney, “Polisin vatandaşımızın yanında olduğunu pekiştirmek ve rahatsız olduğu konularda yardımcı olduğunu göstermek adına yapılmış bir operasyon olmuştur. 155 polis imdat hattı 24 saat hizmet vermektedir. İlçenin huzuru polisin bu tür operasyonlarıyla daha da üst seviyelere taşınmasında önemli bir adım olacaktır” diye konuştu.

824 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın