Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam199
Toplam Ziyaret785360
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MHP İlçe Başkanı ÇEREKÇİ; "Biz Biriz,Diriyiz ve Beraberiz"

MHP Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali ÇEREKÇİ, yaklaşan kongre öncesi Mut halkına hitaben bir basın açıklaması yaptı.
 Açıklamasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan ÇEREKÇİ, “Ülkemizin bulunduğu şu zor günlerde her zamankinden çok daha fazla dayanışma içinde olmalıyız” dedi.
 MHP Mut İlçe Başkanı Sayın Durmuş Ali ÇEREKÇİ basın açıklamasında şu sözlere yer verdi:
  Saygıdeğer hemşerilerim, değerli basın mensupları sizlerinde bildiği gibi çok kısa bir süre önce MHP Genel Merkezimizin ve Liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyin teveccühleriyle, yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber MHP Mut İlçe Başkanlığına atandım.
Göreve gelir gelmez, parti tabanımızla, teşkilatımızın her bir kademesiyle, Ülkü Ocaklarımızla, Belediyemizle ve her şeyden öncesi siz aziz milletimizle istişare ederek, görüşlerini alarak Mut için, ülkemiz için daha iyi ne yapabiliriz, düşüncesiyle çalışmalarımıza başladık. Görevimiz bir bayrak yarışıdır. Bizlerden önce bu görevi yapan büyüklerimiz oldu bizlerden sonra da olacaktır. Bizler, bize emanet edilen bayrağı en ileri noktaya taşımak için çalışıyoruz ve çalışacağız.
Sizlerinde bildiği gibi 11 Ocak 2015 günü partimizin olağan kongresini gerçekleştireceğiz. Kongremiz; bütün Mut halkının kongresidir. Kongremiz milletimizin istek ve temennilerinin, hizmet ihtiyaçlarının, demokrasinin sesinin yükseldiği bir kongre olacaktır. Milletimiz kendisine verilen değeri, en doğru ve isabetli şekilde partimiz kadrolarında bulacaktır. Birilerinin beklediği gibi kavga gürültü olmayacak, kardeşlik duygusuyla kongremiz adeta bir demokrasi şenliğine dönüşecek, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşecektir.
Partimizde dava uğruna ve millete hizmet etmek adına aday olan bütün arkadaşlarıma başarılar dilerken, bizlerin birlik ve beraberlik içinde olduğumuzun, amacımızın Mut insanına ve ülkemize hizmet etmek olduğunun bilinmesini istiyorum. Gerek parti tabanımız, gerek belediyemiz, gerek ülkü ocaklarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız olarak, 'Biz Biriz, Diriyiz ve Beraberiz'. 
30 Mart'ta tarihi bir zafere imza atan MHP Teşkilatı Mut'u özlediği ve arzuladığı yönetim anlayışıyla buluşturmuştur. Milletimiz demokrasiye olan inancını, yanlış giden yönetime karşı sesini en güçlü şekilde bizlere destek vererek yükseltmiştir. Mut halkı her zaman en doğrusunu ve Mut için en hayırlısını bilmektedir. Bizlere 30 Mart sevincini yaşatan başta Mut insanı olmak üzere, partimize ve adaylarımıza emek veren, destek veren, gönül veren herkese şükranlarımızı sunarım.
Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım olarak Partimize ve davamıza bağlı olarak hiçbir şekilde taviz vermeden hizmet edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Benden ve yönetim kurulu arkadaşlarımdan önce davamıza hizmet eden bütün büyüklerimize teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Partimizin her kademedeki mensuplarına, davamızın her yaştaki gönüldaşlarına, kanaat önderlerine bizlere vermiş olduğu desteklerden ötürü minnettarım. Mut halkının desteği ve duasıyla Cenab-ı Allah'ın izniyle karşılayacağımız bu yeni yılda yapılacak olan genel seçimlerde de el birliği ile zaferden zafere koşacağız. Biz, Mut insanına güveniyoruz, biz davamıza inanıyoruz, biz kadrolarımızla başaracağımızı biliyoruz.
Sayın Devlet Bahçeli Beyin ifade ettiği gibi, Türkiye'nin sorunlar yumağından kurtulması için tek çare kalmıştır, O da Milliyetçi Hareket Partisi iktidarıdır. Türkiye ihanet ve hırsızlıkla hesaplaşmadan, adaletsizlik ve hukuksuzlukla yüzleşmeden, geçmişteki kirli ilişkilerden arındırılmadan düzlüğe çıkamayacaktır. Kutuplaşmaya teslim olmuş bir siyaset anlayışının, nefret ve nifak salgınına yakalanmış bir siyaset söyleminin millet yararına değer üretmesi bize göre hayal mahsulüdür.
Fikirsiz siyasetin kavgadan başka geçim kapısı yoktur. Demokrasiye inanıyorsak, Türkiye'nin istikbaline sadakatle bağlıysak başka bir seçeneğimiz yoktur. Bu kutlu çatının altında gururla görev yapan her arkadaşım elbette böyle gelmiş böyle gider demeyecek, demeyi de aklından geçirmeyecektir.
Bölücü unsurların meşru sayıldığı, ülkesini ve milletini seven vatanperverlerin hain ilan edildiği, yolsuzluk ve hırsızlıklarla mücadeleyle değil, talanla, vurgunla yönetilen bu dönemde Türkiye'nin ve aziz milletimizin “Artık Yeter!” dediğini çok iyi biliyoruz.
Derdi millet değil milleti sömürmek olan, derdi vatan değil vatanı bölmek olan, derdi terörü bitirmek değil teröristlerle pazarlık etmek olan bu iktidarın  ilk seçimde milletimizin atacağı Osmanlı tokadıyla sandığa gömüleceğine inanıyoruz. Çünkü, “Biz, önce ülkemiz ve milletimiz, sonra partimiz ve biz diyoruz”.
Sözlerimin sonunda iki noktaya temas etmek istiyorum. Sizlerinde bildiği gibi Mekke'nin fethi bizler için son derece önemli. Mekke'nin fethi Hicretin onuncu yılında Manevi dünyamızın, İslam değerlerimizin, hoşgörü mirasımızın temeli açısından, Hz. Peygamberimizin İslam alemi adına kazandığı en anlamlı zaferlerden birisidir.
Mekke'nin Fethi sayıca az olan ilk Müslümanların, müşriklere karşı imanlarını korumak ve yaymak maksadıyla hicret ettikleri Mekke'yi, on yıl sonra güçlü ve kalabalık bir ordu halinde geri dönüp fethetmeleridir. Peygamber efendimizin hazırladığı İslam ordusu, hicretin onuncu yılında müşriklerden Mekke'yi kan dökülmeden aldı. Bir damla kan dökülmeden kazanılan bu zafer, bugün dünyanın dört bir tarafında İslam'ın yaşanmasına ve Ezan-ı Muhammed'in bütün insanlığın üzerine okunmasına imkan sağlamıştır.
Cenab- Allah'tan bütün ümmeti Muhammed'e, Hz. Adem (A.S.)'den Hz. Muhammed (SAV)' kadar gelmiş geçmiş bütün peygamberlerimize, ehli beyte, sahabi ikrama, dinimize hizmet etmiş bütün İslam alimlerine, devlet büyüklerimize, aziz şehitlerimize ve gazilerimize dua ederek, hak yolundan ayrılmadan yürümeyi hepimiz için diliyorum.
Karşılayacağımız 2015 yılının ülkemiz, milletimiz ve bütün Türk İslam coğrafyasında barışın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin hüküm sürdüğü bir yıl olmasını temenni ediyor, tüm hemşerilerime sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

652 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın