Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam297
Toplam Ziyaret788068
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Ramazan’ın Bereketli İftar Sofrası İlçemizde de Kuruldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kurduğu iftar sof-ralarıyla Ramazan'ın bereketini vatandaşlarla paylaşmaya ilçemizde de devam etti.
Özlenen Ramazan ruhunun yeniden yaşandığı iftar sofralarında yoğun ilgiyle karşılanan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, iftar öncesi alanı gezerek vatandaşlarla sohbet etti.
İlçemiz Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftar programına, Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, MHP Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi ve vatandaşların katıldığı iftar yemeğinde, vatandaşlar bir arada iftar yapmanın mutluğunu yaşayarak, birlik, beraberlik ve paylaşımın pekiştiği iftar sofrasında dualarla birlikte oruçlar açıldı.
Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla bir araya gelerek, bu ayın bereket ve feyzini birlikte yaşamamın önemini dile getiren Başkan Kocamaz, Mut halkının ve tüm Türk-İslam aleminin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik etti.
Başkan Kocamaz iftar programında yaptığı konuşmada, “Bu bereket akşamında bizlerle beraber olup, soframızı paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Önemli günler yaşıyoruz. Hem ülkemizin hem de İslam aleminin içinde bulunduğu durum bugünlerin kıymetini daha fazla bilmemize neden oluyor. Bizler bu feyizli günlerde dualarımızı arttıralım. Başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa barış çağrısı yapalım. Huzur, güven ve hoşgörü içerisinde yaşamamız için, dünyayı bizden sonraki nesillere daha yaşanılabilir bir şekilde bırakmamız için dua edelim” dedi.
Ramazan ayının birleştirme, bütünleştirme ve paylaşma ayı olduğuna vurgu yapan Başkan Kocamaz, üç yıl önce adayken başlattıkları bu etkinlikleri artık Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonu olarak devam ettirdiklerini sözlerine ekledi.
Manevi ruhun dolu dolu yaşandığı etkinlik, Kuran-ı Kerim tilaveti ve Semazen gösterisiyle devam etti.
Öte yandan iftar programı öncesinde Mut Belediyesi Konferans Salonu'nda, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, daire başkanları ve ilgili müdürlerin katıldığı hizmet bilgilendirme toplantısında Başkan Kocamaz'a, Mut'ta yapılan hizmetler hakkında detaylı bilgi verildi.



629 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın