Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam364
Toplam Ziyaret788135
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Başkan Kocamaz: "Mazeretler Geçim Kaynağımız Olamaz”

                Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, genel olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet için yapıcı atılımlar içinde olduğunu belirterek, Mersin’de gelecek her yılın geçmişe göre çok daha farklı olacağını söyledi.

                Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca merkezde altı farklı noktada toplamda ise 13 ilçede olmak üzere iftar programı düzenledi. Yapılan iftar programlarının tümüne katılan Başkan Burhanettin Kocamaz, aynı zamanda gittiği ilçelerde yapılan hizmetler hakkında belediye bürokratlarından bilgi aldı.

                Tüm daire birimlerinin koordineli olarak gerçekleştirdiği toplantılarda, ilgili daire başkanları ve MESKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri hizmetler hakkında sunum gerçekleştirdi. Hizmette mazeret kabul etmediğinin altını çizen Kocamaz, “Seçilmemizin bir nedeni var. Halk bize diğerlerinden farklı olduğumuz için bu görevi verdi. Belli bir hizmet kariyerimiz var, mazeretler bizim için geçerli olamaz, olmamalı da. İyi bilinmelidir ki, Burhanettin Kocamaz’ın bulunduğu yerde hiçbir zaman hizmette sınır yoktur. Eğer bir hizmeti bitirdiysek, mutlaka yapacak başka bir hizmet buluruz” dedi.

"YANLIŞ YAPANI, BABAMIN OĞLU OLSA TANIMAM"

                Yaptığı bazı toplantılarda bir takım hizmetlerin yerine getirilmesinin zaman aşımına uğradığını gören Başkan Kocamaz çalışanlarını, “Her kim olursa olsun görevinin bilincinde olmalı ve ona göre hareket etmeli. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde halka hizmetten başka hiçbir şey güdülmez, önceliğimiz Mersin halkı, bunu kimse aklından çıkarmasın. Tüm çalışanlarımızdan bu özveriyi bekliyoruz, aksi halde şunu herkes iyi bilsin ki, yanlış yapan, görev ve yetkilerini farklı alanlarda kullanan kişiyi babamın oğlu olsa tanımam” sözleriyle uyardı.

                Kocamaz, genel olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet için yapıcı atılımlar içinde olduğunu belirterek, Mersin’de gelecek her yılın geçmişe göre çok daha farklı olacağını ifade etti. İlçeler ve şehir merkezinde proje alanlarını gezerek incelemeler yapan Kocamaz, yapılması gereken rutin hizmetlerin dışında ses getirecek, kente yeni bir kimlik katacak projelerin vatandaşlara sunularak Mersin’i herkesin gıpta edeceği şehirler arasına sokmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

                Vatandaşların tümünü memnun etmenin mümkün olmadığını belirten Başkan Kocamaz, tüm dinamikleri çökmüş bir şehri ayağa kaldırmanın zaman alacağını, ancak bu durumun imkansız olmadığının altını çizdi ve Mersin halkından hizmetler yapılırken gereken sabrı göstermesini istedi.



657 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın