Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam118
Toplam Ziyaret785853
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

SYDV’nın Yaptırdığı Konutlar Hak Sahiplerine Teslim Edildi

Mut Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı ilçemizde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yaptırılan 1+1 50 m2 lik 63 konutun anahtarlarını hak sahibi ailelere teslim etti.
Kaymakam AKYÜZ, proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Devletimiz; Sosyal devlet anlayışı gereği yardıma muhtaç vatandaşlarımızın her zaman yanında olmuş, hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmamıştır. 2015 yılı içerisinde Yazalanı mahallesinde SYDV aracılığıyla evi olmayan ya da yaşam koşullarına uygun olmayan şartlarda yaşayan dezavantajlı kesimlere yönelik (dul, yaşlı, engelli) yapımı tamamlanan 63 Sosyal konutun Ağustos ayı içerisinde hak sahiplerine dağıtımlarını gerçekleştirildi. Bu projenin gerçekleştirilmesi sürecinde yaklaşık 1milyon 700 Bin TL kaynak kullanılarak, maddi imkanları yetersiz 63 aile ev sahibi yapıldı. Engelli, dul ve bakıma muhtaç 63 aileyi sıcak bir yuvaya kavuşturmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Kaymakam AKYÜZ; "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tamamlanarak fayda sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Kaymakam AKYÜZ, "Devletimizin büyük ve güçlüdür. Devletimizin şefkat eli her daim yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanındadır. Devletimiz Sosyal Devlet Olmanın Gereği olarak; Engelli, Dul, Yetim, Yaşlı Ve Yardıma Muhtaç Bütün Kesimlerin Daha Huzurlu Ve Mutlu Olması İçin Çok Önemli Çalışmalarını sürdürmektedir." dedi. Kaymakam AKYÜZ, Bu kapsamda, yapılan evlerin ailelerimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederek, güle güle oturmalarını diliyorum" diyerek sözlerini bitirdi.



859 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın