Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam627
Toplam Ziyaret786362
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Emniyet Tedbirleri Artırıldı

Ülkemizde son günlerde artan terör olaylarının neticesinde güvenlik güçleri ilçemizde de gerekli tedbirleri alarak ilçe halkının huzur ve güvenini sağlamaya çalışıyorlar.
İlçenin çeşitli yerlerinde kontrol noktaları oluşturularak, hem şüpheli araçlar ve hem de şüpheli şahıslar kontrol ediliyor.
Özellikle ilçeye giriş ve çıkışlarda yapılan kontrollerde araçların yanı sıra araç içerisinde bulunan şahıslarda gerekli kontrollerden geçiriliyor. Bu arada eksiği olan araç sürücülerine gerekli cezai işlem uygulanırken, araç ve şahısların da güvenlik soruşturmaları yapılmış oluyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney; ilçe halkının sosyal medya ortamında yayınlanan canlı bomba, bombalı araç söylentilerine çok fazla itibar etmemesini istedi. Güney, her türlü ihbar ve şikayeti titizlikle değerlendirdiklerini, vatandaşların şüpheli gördükleri şahıs yada araçları 155 Polis İmdat hattına bildirmelerini istedi. Halkın emniyeti için gece gündüz çalıştıklarını dikkat çeken Güney, “İlçe giriş ve çıkışlarında her gün denetimleri arttırdık. Araç ve araç içerisinde bulunan şahısların kimlik kontrolleri titizlikle yapılmakta, olup halkımızın huzurunu sağlamak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.



767 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın