Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam658
Toplam Ziyaret786393
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

2 Çocuk Denizde Boğuldu

Mersin'de serinlemek için denize giren biri işitme engelli 2 çocuk boğularak yaşamını yitirdi. İşitme engelli çocuğun ailesine kolunda yazan isim saye-sinde ulaşıldı.
Mersin 'de serinlemek için denize giren biri işitme engelli 2 çocuk hayatını kaybetti. Çevrede bulunan vatan-daşlar ve deniz polisi tarafından sudan çıkarılan çocuklar bütün çabalara rağmen hayata döndürülemedi.
Alınan bilgiye göre, işitme engelli olduğu öğrenilen İdris Bakırhan (10) ile ismi öğrenilemeyen bir başka çocuk serinlemek için Lunapark arkasındaki kayalıkların yanında denize girdi. Denizden açılan çocuklar bir süre sonra çırpınmaya başladı. Çevrede bulunan çocuklar bunun üzerine çevrede bulunan vatandaşlardan yardım isteyip durumu polise bildirdi. Bunun üzerine olay yerine deniz polisleri sevk edildi. Çevrede bulunan vatandaşlar da denize atlayarak çocukları kurtarmak için seferber oldu. Çocuklardan biri çevrede bulunan bir vatandaş tarafından çıkarılırken diğeri deniz polisleri tarafından sudan çıkarıldı.
Sudan çıkarılan çocukların yaşama ihtimaline karşı polis ekipleri ilk yardım için seferber oldu. Kimileri suni solunum ile bazıları ise kalp masajı yaparak çocukları hayata döndürmeye çalıştı.
Daha sonra olay yerine sağlık ekipleri gelerek çocuklara müdahale etti. Can pazarının yaşandığı olayda yaşama ihtimallerine karşı çocuklar ambulanslarla Mersin Devlet Has-tanesi 'ne kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen 2 çocuğun da hayatını kaybettiği anlaşıldı.



897 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın