Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi19
Bugün Toplam646
Toplam Ziyaret787732
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BELEDİYE’DEN ÜCRETSİZ VE İKRAMLI KURBAN KESİMİ

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de hareketlilik başladı. Dokuz günlük tatili fırsat bilen Mut dışındaki hemşerilerimiz ilçemize akın etmeye başladı.
Mut Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ortaklaşa olarak, artan nüfus ve trafik yoğunluğuna karşı önlemler alırken, bir yandan da hayvan pazarı ve mezbahalarda gerekli çalışmaları yapıyor.
Mersin Büyükşehir ve Mut Belediyesi olarak iki mezbahada ücretsiz kesim yapılacağını ve vatandaşlarımızın güvenle kurban ibadetini gerçekleştirebileceklerini ifade eden Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ; “Öncelikle hayvan pazarındaki padoklar ve çevresindeki alan belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince düzenlendi. Ardından temizliği ve alan sınırlama çalışmaları yapıldı. Vatandaşlarımızın araçlarını park edebilecekleri alanın belirlenmesi ve trafik akışının aksamaması için zabıta ekiplerimiz görevlendirildi. Bayram günlerinde de bir tanesi hayvan pazarı içerisinde bulunan mobil mezbaha ve diğeri belediyemizin bilinen mezbahasında uzman kasaplarımızla vatandaşımıza ücretsiz kurban kesimi hizmetimizi yapacağız. İki koldan seri bir şekilde ve kurallara uygun olarak kesim yapılırken, vatandaşlarımız arasında mübarek bayram havasına yakışır bir şekilde muhabbet ortamının kurulması, insanlarımızın birbirleriyle kaynaşması adına çay, kurabiye ve simit ikramlarında bulunacağız” dedi.
Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan YILMAZ; “İlçemizde birinci bayram günü saat 14.00'de Karacaoğlan Çınaraltı Parkı'nda yapılacak olan resmi bayramlaşma törenine tüm halkımızı davet ediyor, bu vesileyle başta hemşerilerimiz olmak üzere bütün İslam aleminin mübarek kurban bayramını kutluyor, gelecek günlerin birlik, dirlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.



626 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın