Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi25
Bugün Toplam524
Toplam Ziyaret787610
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BAŞKAN YILMAZ, “EĞİTİME TAM DESTEK” DİYOR

Mut Belediyesi ilçemizdeki tüm 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye yardımı yaptı. Eğitimin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Yılmaz, “Eğitimde musluk sonuna kadar açık” dedi.

Mut Belediyesi, geçen eğitim öğretim yılında başlattığı ilkokul 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye yardımını, 2015-2016 eğitim öğretim yılında da devam ettirdi. Okulların ilk açılış gününde, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, içerisinde kırtasiye malzemeleri bulunan klasörleri, okula yeni başlayan miniklerle buluşturdu.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan, öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyen Başkan Yılmaz, “Mut Belediyesi olarak eğitimin her zaman yanındayız” dedi.

Cumhuriyet ve Gazi İlkokullarındaki kırtasiye dağıtımına katılan Yılmaz, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “İlkokul birinci sınıftan üniversiteye kadar, her kademe öğrencilerimize ekonomik olarak katkı yapıyoruz. Geçen yıl başlattığımız ve gelenek haline getirdiğimiz kırtasiye yardımını, birinci sınıfların tamamına vereceğiz. Bundan sonraki yıllarda da düzenli olarak birinci sınıf öğrencilerimize kırtasiye desteklerimiz devam edecek. Bunun dışında, muhtelif sınıflardaki gariban öğrencilerimize Büyükşehir Belediyesi destek veriyor. İlçede eğitime muhtaç kimse kalmamış oluyor ve biz bu geleneği devam ettireceğiz.”

Başkan Yılmaz ayrıca, geçen yıl üniversitede okuyan öğrencilere senede bir defa harçlık yatırdıklarının altını çizerek; 2016 yılbaşından önce ve yılbaşından sonra olmak üzere iki defa yardımda bulunacaklarının müjdesini verdi.

“Mutlaka eğitim, eğitim, eğitim” sloganını benimsediklerini ifade eden Yılmaz, “Musluk sonuna kadar açık. Yardım sonuna kadar açık. Bizi duyan, bizi bilen kim varsa; eğitime ihtiyacı olan insanlarımızı bize yönlendirmesini istiyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz açıklamasını, yeni eğitim öğretim yılının ülkemize hayırlı olması temennisiyle noktaladı.



501 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın