Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam560
Toplam Ziyaret784147
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

SERVİS ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

Mut İlçe Jandarma Komutanlığı, Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, ilçemizde taşımalı eğitim kapsamında öğrenci taşıyan araç sürücülerine ve öğrenci servisi araç şoförlerine eğitim semineri verdi. Mut Ziraat Odası Konferans Salonunda verilen seminere taşımalı eğitim kapsamında servis şoförlüğü yapan sürücüler, ilçede okul taşıtı kullanan servis şoförleri büyük ilgi gösterdi.
Öğrenci taşımacılığı yapan sürücülere verilen eğitim seminerine, Mut Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlçe Jandarma Komutanlığı Personelleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü Personellerinin katılımıyla gerçekleştirilen seminerde servis kazaları, araç sürücüsünün araç hareket halinde iken cep telefonu kullanması, aşırı hız, çocukların ve araç sürücüsünün emniyet kemeri takarak bu alışkanlığın çocuklara aşılanması sürücülere aktarıldı. Çocuklar ile iletişimin de çok önemli olduğunun altını çizen Tim Komutanı, “Servislerde disiplini sağlamak servis şoförünün kendi elinde olan bir şeydir. Çocuklar ile iletişimde en önemli unsurlardan birisi, siz çocuklara nasıl davranırsanız, onlar da size öyle davranır. Çocukları büyük insan gibi dinlemeniz gerekmektedir” dedi.
Eğitim seminerinin ardından seminere katılan taşımalı eğitim şoförlerine okul servislerinde nasıl hareket edilmesi gerektiği uygulamalı olarak gösterildi.



467 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın