Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam21
Toplam Ziyaret780329
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'DEN 71 AMATÖR TAKIMA YARDIM

Malzeme dağıtım törenine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mithat Ertaş katıldı.
Konuşmasına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak başlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bu ülkede yaşayanların birlik ve beraberlikten, barış ve kardeşlik ortamından ayrılmamasını diledi.
Sporun bağlayıcı ve birleştirici gücünden bahseden Başkan Kocamaz, “Her zaman söylediğimiz gibi spor barış, kardeşlik, sevgi, saygı, aidiyet duygusunu geliştirmenin yanı sıra bir kentin ortak değeri olarak insanları bir araya getirmektedir. Biz, yıllardır Tarsus'ta Amatör Spor Kulüplerimize her türlü desteği verdik. Hatta tüm Amatör Spor Kulüplerimize birinci sınıf sahalar yapıp teslim ettik. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak da aynı gayreti, aynı çabayı gösteriyoruz” şeklinde konuştu.
İki yıldır Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımı yaptıklarını belirten Başkan Kocamaz, "Bu yıl buna ilaveten federasyonla ilgili ihtiyaçlarını gidermeleri için de maddi katkı sağladık. Ama biz Mersin'de, bütün yerleşim birimlerinin spor alanlarıyla donatılmasını istiyoruz. Bu tür konularda bize yer gösteren her belediyemize destek vermeye hazırız. Yeter ki gençlerimiz spor yapsın. Geleceğe başarılı sporcular olarak yürüsünler ve kentimizi, ülkemizi en iyi yerlerde temsil etsinler. Spor hem sağlık hem kardeşlik için yapılıyor ancak sporcularımızın birbiriyle mücadele ederken de bu yarışı centilmence yürütmeleri gerekiyor” diye ifade etti.
Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş, “Bugün, 3 bayan kulübü, 68 erkek futbol kulübü olmak üzere 71 spor kulübümüze malzeme dağıtımı yapılıyor. Amatör sporun çıtası Mersin'de hızla ilerliyor. Bu konuda emeği geçen, bize destek olan başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanım Burhanettin Kocamaz'a, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Dereceler sizden, hizmetler sevgili Büyükşehir Belediye Başkanımızdan. Umarım bu malzemeleri iyi günlerde kullanırsınız. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Amatör Spor Kulüplerine ayakkabı, forma, teknik malzeme, antrenman tişörtü, antrenman topu, maç topu, eldiven, çorap, çanta ve antrenör eşofmanı dağıtımı yapıldı. Yapılan bu malzeme yardımından 1420 sporcu ve 142 antrenör faydalanacak.



536 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın