Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam650
Toplam Ziyaret779278
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT HUKUK BÜROSU AÇILDI

Avukat Alperen Mut'un sahibi olduğu Mut Hukuk Bürosu'nun açılışı gerçekleşti.
Doğancı Mahallesi Helvacılar Pasajı'nda açılışı gerçekleştirilen Av.Alperen Mut'a ait Mut Hukuk Bürosu açılışı iş dünyasından çok sayıda ismi bir araya getirdi. Dualarla kesilen açılış kurdelesinin ardından Av. Mut, misafirlere yeni ofisini gezdirdi.
Açılışa Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mut Mal Müdürü Sait Dilek, Tapu Sicil Müdürü Bayram Ok, Tarım İlçe Müdürü O. Levent Abaş, Mersin ilinde ve ilçemizde faaliyet gösteren avukatlar, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.
Açılış kurdelesini kestikten sonra bir konuşma yapan ilçe Kaymakamı Akyüz; “Yeni açılan hukuk bürosunun genç avukatımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kazancı bol olsun. Cenabı Hak utandırmasın, yar ve yardımcısı olsun” dedi.
Açılış kokteylinde ilçe kaymakamı ve beraberindeki davetlilere hitaben Av. Alperen Mut büroda yaptığı teşekkür konuşmasında; “Ofisimizin açılışına katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum, Açılan her müessese ekonomik dalgaların yaşandığı bu zamanda ciddi anlamda önemlidir. Açılan her müessese kapanan kötülükler demektir. İlçemize hizmet etme noktasında elimizden geldiğince üstün gayret gösterip, halkımıza en güzel şekilde hizmet edeceğimizi düşünüyorum. Katılımlarınızdan ötürü herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.



3360 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın