Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam224
Toplam Ziyaret781976
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN PARA GEÇMEYEN SOSYAL MARKET

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yakında hizmete girecek olan Sosyal Market'te incelemelerde bulundu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından açılacak olan Sosyal Market'ten ihtiyaç sahibi vatandaşlar, gıda, temizlik malzemesi ve giyim ihtiyaçlarını karşılayabilecek.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın yapmış olduğu Sosyal Doku ve Yoksulluk Haritası çalışmaları sonucu tespit edilecek olan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, kişiye özel olarak verilecek kartlarla bu hizmetten yararlanabilecek.
Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerinde her zaman yer alacaklarını vurgulayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, hizmete girecek olan Sosyal Market'te dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarına göre kartlarına yüklenecek olan puanlarla parasız alışveriş yapabileceklerini belirtti.
Mersin'in her köşesine bu marketleri ulaştırmayı hedeflediklerinin altını çizen Başkan Kocamaz, “Türkiye'nin bazı bölgelerinde kurulmuş ve başarıyla uygulanan Sosyal Market sistemini biz de Mersin'de hayata geçiriyoruz. Belediyemiz tarafından kurulacak Sosyal Market ile ilimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız adil bir şekilde belirlenerek kendilerine vereceğimiz kartlarla ihtiyaçlarını karşılayabilecek” dedi.



756 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın