Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam629
Toplam Ziyaret779257
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

SİYASİ PARTİ BİNASINA TOMBALA BASKINI

Mersin'de, Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanlığı ile Mersin Mezitli Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne düzenlenen kumar operasyonunda, tombala oynayan 84 kişi ile kumar oynatan ve aracılık eden 4 kişi hakkında işlem yapıldı.
Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, kumar oynanması için yer temin eden ve imkan sağlayan kişilerin yakalanmasına yönelik Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanlığı ile Mezitli Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne operasyon düzenledi. Operasyonda bin 420 adet değişik renklerde tombala çekiliş kartı, 85 tombala çekiliş topu, 1 kamera, 1 tombala üfleme makinesi, 2 projeksiyon cihazı ve kumandası, 2 yaka mikrofonu, 1 adet üzerinde 1'den 90'a kadar rakamlar bulunan camlı numaratör kutu ve 5 kilo çeşitli renklerde plastikten yapılmış tombala kapama pulu ele geçirildi.
Operasyon kapsamında, kumar oynarken yakalanan 84 kişiye, Kabahatler Kanunu'na göre 17 bin 472 lira idari para cezası yazıldı. Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanı G.G. ile Mezitli Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı H.K. ve diğer şüpheli şahıslar A.C.D. ile B.Y. hakkında 'Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama' iddiasıyla adli işlem yapıldı.



511 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın