Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam629
Toplam Ziyaret782381
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

AVUKAT EMEL ARICI, HUKUK BÜROSUNU AÇTI

Avukat Emel Arıcı'nın sahibi olduğu Hukuk Bürosu'nun açılışı gerçekleşti.
İlçemiz Kale Mahallesi Ünlü Giyim bitişiğinde bulunan avukatlık bürosu açılışında iş dünyasından çok sayıda isim bir araya geldi. Dualarla kesilen açılış kurdelesinin ardından Av. Arıcı, misafire yeni ofisi gezdirdi.
Açılışa Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Mut Mal Müdürü Sait Dilek, Tarım İlçe Müdürü Levent Abaş, Mersin ilinde ve ilçemizde faaliyet gösteren avukatlar, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.
Açılış kurdelesini kestikten sonra bir konuşma yapan ilçe Kaymakamı Akyüz; “Yeni açılan hukuk bürosunun genç avukatımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kazancı bol olsun. Cenabı Hak utandırmasın, yar ve yardımcısı olsun." dedi.
Açılış kokteylinde ilçe kaymakamı ve beraberindeki davetlilere bulunan Av. Emel Arıcı büroda yaptığı teşekkür konuşmasında; “Ofisimizin açılışına katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum, Açılan her müessese kapanan kötülükler demektir. İlçemize hizmet etme noktasında elimizden geldiğince üstün gayret gösterip, halkımıza en güzel şekilde hizmet edeceğimizi düşünüyorum. Katılımlarınızdan ötürü herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.” dedi.
(Haber:Abdurrahman Aydın)



2622 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın