Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam158
Toplam Ziyaret771669
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TERAS CAFE HİZMETE GİRDİ

İlçemizde Enver Ekinci ve oğullarının işletmesini yaptığı Has Anteplioğulları Baklavaları Teras Cafe yapılan dualarla hizmete girdi.
İlçemiz Cumhuriyet Caddesi, İş Bankası Karşısında faaliyet gösteren Teras Cafe'de her türlü kahve çeşidi, soğuk–sıcak içecekler, hamburger ve pizza çeşitleri, börek çeşitleri, patates cips, her türlü aperatif yiyecek çeşitleri, hamur işleri, börek, çörek, ile tatlılara geniş yer verilmiş. Bu çeşitlerin yanı sıra Değişik kahve çeşitleri, serpme ve açık kahvaltının olduğu mekanda aperatif ve tatlı türlerinin özel olduğunu belirten İşletme Sahibi Ekinci, “Tatlılarımız mutlaka tatmaya değer. Kahve çeşitleri ile nezih, sakin ve huzurlu bir ortamda halkımıza hizmet vereceğiz, özel tatlarımızı denemeleri için tüm Mut'luları cafemize davet ediyoruz” dedi.
Her yaştan insanımızın dinlenme, eğlenme, hoşça vakit geçirebilmesi için böylesine nezih bir ortamı Mut Halkının hizmetine sunan başta işletme sahibi Enver Ekinci, oğulları Serkan ve Erkan Ekinci kardeşleri kutluyor, yeni açılan işletmenin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.



1145 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın