Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam562
Toplam Ziyaret782314
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mut Belediyesi 2015 yılında araç filosuna “Sıfır km” olarak 6 yeni hizmet aracı kazandırdı.

Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, daire müdürleri, koordinasyon yetkilileri, basın mensupları ve vatandaşların katıldığı organizasyonla belediyeye kazandırılan sıfır araçları tanıttı.
Başkan YILMAZ, konuşmasında; büyükşehir belediyesinin desteğiyle ilçeye 80 adet hizmet aracı tahsis edildiğini belirttikten sonra kendi imkanlarıyla aldıkları araçlarla ilgili olarak şu sözleri kaydetti: “Belediyemize 2015 yılı içinde tamamı kendi imkanlarımızla 6 yeni araç kazandırdık. 3 adet Mercedes-Benz kamyon 9 yüz 2 bin TL, 2 adet Erkunt Traktör 94 bin TL ve Ford Transit pikap 50 bin TL. Toplamda 1 milyon 46 bin TL'lik araçları Mut halkımızın hizmetinde kullanacağız. Traktörlerin ve pikabın parasını ödedik. Kamyonlar kredili alındı ve düzenli olarak ödemeleri yapılıyor. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Yine ilçemizde eksikliğini yaşadığımız diğer araçlar ise çöp kamyonları. İlgili bakanlığa müracaat ettik. Yaklaşık 6 ay oldu hala bir netice alamadık. Onlarda halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alsınlar ve siyaset yapmasınlar. Siyasi ayrım yapmaksızın halkın ihtiyaçlarına cevap versinler”.
Araçların tanıtım programında kurban kesildi ve dualar edildi. Başkan YILMAZ açıklamalardan sonra damperli kamyonun direksiyonuna geçti ilk sürüşü gerçekleştirdi.



544 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın