Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam453
Toplam Ziyaret781611
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DİNÇER’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, ülkemizin kalkınması ve gelişmesinde en büyük emeğin sahibi öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.
Başkan Dinçer, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yaptığı açıklamasında, ülkemize bilgi çağının kapılarını açacak anahtarın öğretmenlerimizin elinde olduğunun altını çizerek, bu amaç doğrultusunda hareket eden öğretmenlerimizin dünyadaki hızlı değişimi takip ederek kendilerini geliştirmelerinin büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.
Öğretmenlerimizin, bu kutsal mesleğin gerektirdiği değerlere uygun bir şekilde sorumluluklarını yerine getireceği ve kendisini sürekli olarak yenileyerek geliştireceğine olan inançların tam olduğunu kaydeden Dinçer, “Bizler biliyoruz ki öğretmenlik mesleğine onuru, itibarını kazandıran bu fedakarca çabadır. Bu fedakarça çabanın ürünü ise bilgiyle aydınlatılan, kendinden emin, geleceğe güvenle bakan genç nesillerimizin yetiştirilmesidir” dedi.
Açıklamasının devamında 24 Kasım'ın Büyük Atatürk'e “Başöğretmen” unvanının verildiği gün olduğunu ve ülkemizde 1981 yılından bu güne kutlamaların yapıldığını hatırlatan Başkan Dinçer “Atatürk liderliğinde bağımsızlığına kavuşan bu ülke, kurulan bu cumhuriyet, eğitim ordusunun azim ve kararlılığıyla geleceğe emin adımlarla yürümektedir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin mesleğin daha da yücelmesi, özlük ve sosyal haklarının iyileştirilmesi gibi konularda Milli Eğitim Bakanlığı'nın üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğine inanıyorum. Bu inançla tüm eğitimcilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, Başöğretmen Atatürk başta olmak üzere sonsuzluğa göç etmiş bütün öğretmenlerimizi saygıyla anıyor, bu kutsal mesleğe yıllarını verip emekli olmuş öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde açıklamasını noktaladı.



408 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın