Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam343
Toplam Ziyaret771854
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TEKERLEKLİ SANDALYE TÜRKİYE TENİS ŞAMPİYONASI MERSİN'DE YAPILDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Tekerlekli Sandalye Türkiye Tenis Şampiyonası finalleri Mersin'de yapıldı.
Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü'nde 18-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Tekerli Sandalye Türkiye Tenis Şampiyonası finallerine, başta İstanbul, Ankara, İzmir, İzmit, Hatay, Kahramanmaraş, Adana ve Mersin olmak üzere farklı illerden toplam 40 engelli sporcu katıldı.
Turnuva sonrasında ülkemizi uluslararası engelliler tenis turnuvalarında temsil edecek aday kadrosunun belirlendiği müsabakalarda küçükler, erkekler ve bayanlar kategorilerinde engelli sporcular kıyasıya mücadele etti.
Müsabakalarda, Tek Erkekler kategorisinde Muharrem Çakmak, Tek Bayanlar kategorisinde Büşra Ün, Çift Erkekler kategorisinde Muharrem Çakmak ve Turan Akalın, Çift Bayanlar kategorisinde Büşra Ün ve Nurşen Şen, Küçükler Erkekler kategorisinde Oğuzhan Güneş ve Küçükler Bayanlar kategorisinde Ayşegül Zararsız birinciliği paylaştı.
Tek Erkekler kategorisinde Hakan Güngör, Tek Bayanlar kategorisinde Ebru Bulgurcu, Çift Erkekler kategorisinde Hakan Güngör ve Oğuzhan Güneş, Çift Bayanlar kategorisinde Ebru Bulgurcu ve Neşe Aydemir ise ikincilik ödüllerini aldı.



437 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın