Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam309
Toplam Ziyaret780617
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü programı, ilçemiz Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Öğretmenler günü dolayısıyla kutlama programı daha sonra Halk Eğitim Merkezi'nde devam etti. İlçemiz Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programa Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Garnizon Komutanı, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“ÖĞRETMEN YAPTIĞINDAN VE YAPACAKLARINDAN DA SORUMLUDUR”

Öğretmenlik mesleğinin çok büyük sorumluluğu olduğuna dikkat çeken Mut İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, “Öğretmen, geçmiş ile gelecek arasında bir köprü kurarak dinamik yapısını çağdaş değerler ile takviye eden, milli kültürel ve milli zenginlikleri gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlayan kişidir. Sevgi dolu öğretmen ışık demektir. Unutulmamalıdır ki, en çok seven öğretmen, en çok sevilen öğretmendir. Öğretmenlerin kendilerini yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip etmeleri gerekiyor. Öğretmen hayatının her aşamasını planlamalıdır. Planı olmayanlar başkalarının planlarına uymak zorunda kalırlar. Öğretmen yarını bir gün önceden yaşayan kişi olmalıdır. Onun hayalleri olmazsa başkalarının hayallerinin de önemi olmayacaktır. Öğretmen yaptıkları kadar yapacaklarından da sorumludur. Yarınlar sizlerin yaptıkları ile şekillenecek, çocuklarımızın ve gençlerimizin eserleri olacaksınız. Bu bilinçle hareket eden sizleri yürekten tebrik ediyorum. Bu güzel günümüzü kalbi duygularımla kutluyorum. Emekli öğretmenlere teşekkür ediyor, yeni başlayacak öğretmenlere de başarılar diliyorum” dedi.
Kutlama programında mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni yapıldı. Şafak Küçük yönetiminde skeç sahnelendi. Resim, şiir, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.



489 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın