Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam511
Toplam Ziyaret786996
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ZEYTİNYAĞI ÜRETİM ELEMANI YETİŞTİRME KURSU TAMAMLANDI

Mut Kaymakamlığı, Mut İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliği ile “Zeytinyağı Üretim Elemanı Yetiştirme Kursu” açıldı. 34 kişilik grup halinde gerçekleştirilen kursu başarı ile tamamlayanlara sertifika verildi.
İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Levend Abaş yaptığı açıklamada, “Zeytinyağı Ürerimi konusunda teknik bilgi ve eğitimini almış olan bir kişi, zeytinyağının tadına bakarak, zeytinin cinsinden üretimde kullanılan ekipmanın özelliklerine, yağın saklama koşullarından ambalaj hatalarına kadar her türlü konuda bilgi sahibi olabilmektedir. Bu özelliklerle de üretim aşamasında yapılan tüm hataların minimuma indirilmesini sağlamaktadır. Bu nedenle zeytinyağı sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızın kalifiye eleman yetiştirmeleri konusunda Mut Kaymakamlığı himayesinde başta Mut halkı olmak üzere zeytin ve zeytinyağına gönül veren herkese hizmet amacıyla Zeytinyağı Üretim Elemanı Yetiştirme Kursu organize edildi” dedi.
Sertifikaları Verildi

Mut İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan Sertifika töreninde Mut İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Levend Abaş, Polat Makine yetkililerinden Yunus Pehlivan ve Ahmet Acar'a hizmetlerinden dolayı plaket verdi. Katılımcılara eğitim sonunda sertifikaları Yunus Pehlivan, Ahmet Acar ve Levent Abaş tarafından verildi.



531 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın