Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam641
Toplam Ziyaret784228
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MART MECLİSİ TOPLANDI

MART MECLİSİ TOPLANDI

Mut Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısını, 1 Mart 2016 Salı günü Meclis Toplantı ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi.
Gündem, imar ağırlıklı konulardan oluştu. Sinevizyon ekrandan gösterilerek, komisyona havaleli evraklar ve uygulama imar tadilatı komisyonca görüşülmüş konuları Meclis Üyelerine anlatan Başkan YILMAZ; Karşıyaka Mahallesi'nde gecekondu önleme bölgesinde yapılan evlerin, ikinci katlarının ruhsatlandırılması konusunda da bilgi verdi.
Gündem dışı olarak Meclise gelen diğer bir konu ise Güneş Enerjisi Santralleri ve yenilenebilir enerji sektörü üzerine kurulmuş bir şirketin hibe olarak devralınmasıydı. Başkan NEBİ YILMAZ; “Daha önce de bildiğiniz üzere Mersin ve Mut Belediyesi'nin işlerini yapmak, inşaat ve temizlik gibi birçok alanda faaliyet gösterebilecek ölçekte bir şirket devralmıştık. Güneş enerjisi yatırımlarımız için de yalnızca bu alanda kurulmuş bir şirket gerekiyordu. Böyle bir talep var, vatandaşımız şirketini hibe etmek istiyor. Bizim için önemli bir gelişme” dedi. Mut Yeşil Enerji Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi hibe olarak Mut Belediyesi devri meclis tarafından kabul edildi.

368 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın