Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam690
Toplam Ziyaret784277
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KOBİ'LERE MASRAFSIZ UYGUN KREDİ İMKANI

KOBİ'LERE MASRAFSIZ UYGUN KREDİ İMKANI

Vakıfbank tarafından KOSGEB veri tabanına kayıtlı işletmelere verilebilecek avantajlı krediler ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
İlçemiz Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşma yapan Vakıfbank Bölge ticari pazarlama yöneticisi Nida Toker , KOBİ'leri güçlendirmek için önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, devam etmekte olan projelerden bahsetti.Söz konusu bilgilendirme toplantısının, KOBİ'lerin finansman ihtiyaçlarının karşılanması hususunda önemli bir adım olduğuna dikkati çeken Toker, "KOBİ'leri destekledikçe, geliştirdikçe, Türkiye'de gelişecek" ifadesini kullandı.
"KOBİ'ler önemli odak alanlarımızdan biri"
Vakıfbank Bölge ticari pazarlama yöneticisi Nida Toker, KOBİ'lerin Türkiye'nin kalkınmasının temel dinamiklerinden birini oluşturduğunu kaydetti. Vakıfbank'ın en önemli odak alanlarından birini de KOBİ'lerin oluşturduğunu belirten Toker, Vakıfbank ailesi olarak KOBİ'lere özel fırsatlar sunduklarını belirtti.
KOBİ'ler için maliyet yönetiminin öneminin farkında olduklarını belirten Toker, işbirliği programına bankacılık ürün ve hizmetlerindeki maliyetleri önemli ölçüde azaltacak kalemlerin de eklendiğini vurguladı.

491 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın