Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam77
Toplam Ziyaret783664
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUTDO PASTANESİ YENİLENEN YÜZÜYLE MUT HALKININ HİZMETİNE GİRDİ

MUTDO PASTANESİ YENİLENEN YÜZÜYLE MUT HALKININ HİZMETİNE GİRDİ

Gelişen ve sürekli değişen ilçemizde yenilenen ve geliştirilen hizmet ağıyla Mutdo Pastanesi faaliyete başladı. Atatürk Bulvarı Hadılar Değirmeni karşısında hizmete açılan Mutdo Pastanesi'nin açılışını İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz yaptı. Açılış programına ayrıca Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Mut Belediyesi Özel Kalem Müdürü Nebi Gişi ve çok sayıda davetli katıldı. Pastanenin açılışına katılan misafirler, işletme sahibi Tahsin Tuncer'i tebrik ederek bol kazanç dileğinde bulundu.
Açılış Programında konuşan Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz; “Mut'ta Mut'lu insanlar olarak Mut ilçemize en yeniyi, en iyileri kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. İlçemizde hizmete açılan tüm iş yerlerimizin de kaliteli hizmetleri ve müşteri memnuniyeti esaslı ticari politikalarıyla yaşıyoruz. Bugün burada hizmete açılan işletmenin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, işletmenin ilçemize kazandırılmasında emek verip faaliyete açan işletmeci kardeşimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İlçe Kaymakamı Akyüz'ün konuşmasının ardından dua edildi. Hep birlikte edilen duanın ardından Kaymakam Akyüz ve Başkan Yılmaz öncülüğünde açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesiminin ardından pastaneyi gezen davetliler, iş yerinin sahibi Tahsin Tuncer'e hayırlı olsun dileklerini iletti. Girişimci Tahsin Tuncer, misafirlerini en iyi şekilde ağırladı.

751 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın