Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam731
Toplam Ziyaret784318
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÇİFTÇİYE SERTİFİKA VERİLDİ, ZEYTİN FİDANI DAĞITILDI

ÇİFTÇİYE SERTİFİKA VERİLDİ, ZEYTİN FİDANI DAĞITILDI

Mut Orman İşletme Müdürlüğü, Orman kanununun Ek–12. Maddesi kapsamında Karacaoğlan İşletme Şefliği gelir getirici tür ağaçlandırması faaliyet kapsamında 4 bin adet aşılanmış delice Zeytin fidanı dağıtımı ve hak sahiplerine sertifika töreni yapıldı.
Göcekler Mahallesi'nde yapılan törene, Mut Orman İşletme Müdür yardımcısı Ali Ceylan, Karacaoğlan Orman işletme şefi Ersin Tuncay Sarı, Ağaçlandırma ve toprak muhafaza şefi Sibel Sarı, Göcekler Mahalle Muhtarı Tefik Erdem, Çatalharman Mahallesi Muhtarı Serkan Tarsuslu, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende konuşan Mut Orman İşletme Müdür yardımcısı Ali Ceylan, "Mut Orman İşletme Müdürlüğü Karacaoğlan işletme şefliği sınırlarında yer alan Göcekler mahallesinde gelir getirici tür kapsamında yapılan 4 bin adet aşı yapılmış delice Zeytin fidanı ve sertifikaları hak sahiplerine takdim ettik” dedi.
Konuşmaların ardından 20 kişiye sertifikaları verildi. 20 haneye de 4 bin aşılanmış zeytin fidanı dağıtıldı. Daha sonra toplu halde fotoğraf çektirildi.

445 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın