Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam33
Toplam Ziyaret783620
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE KAHVALTI

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE KAHVALTI

Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehit yakınları, gaziler ve gazi aileleri onuruna kahvaltı verdi.
Mut Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma komutanlığı işbirliğiyle organize edilen ve Bulutbey Otel'de düzenlenen sabah kahvaltısına, Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Garnizon Komutanı Jandarma Teğmen Mustafa Korkmaz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Emniyet Müdürü Murat Güney, Müftü Hüseyin Çalışkan, askeri ve mülki erkan ile ilçe protokolü, şehit yakınları, gaziler ve gazi ailelerini yalnız bırakmadı.
Yemekte bir konuşma yapan Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, şehit yakınları, gaziler ve gazi aileleriyle bir arada bulunmaktan mutluluk ve onur duyduğunu söyledi. Akyüz, "Şehitlerimize Allahtan rahmet Gazilerimize ise sağlıklı uzun ömürler niyaz ediyorum. İnşallah Vatan olarak ülke olarak daha şehit cenazeleri ülkemize gelmesin. İnşallah hiç gazi vermeyiz. Vatan üzerinde mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşarız. Vatan için canlarını seve seve vermiş şehitlerimizin yakınları ve bu uğurda mücadele eden kahraman gazilerimizle bir arada sabah kahvaltısı yapmaktan ve aynı ortamı paylaşmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Devletimizin ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin refah ve huzur içinde yaşaması için canlarını feda eden kahraman şehitlerimize rahmetle minnetle şükranlarımı sunuyorum. Yine aynı mücadelede görev yapan kahraman gazilerimize aileleriyle birlikte uzun ömür ve mutluluklar diliyorum" dedi.
Konuşmanın ardından Mut İlçe Müftüsü Hüseyin Çalışkan, yemek duası okudu. Yemekten sonra Kaymakam Akyüz, şehit yakını, gaziler ve aileleriyle sohbet ederek yakından ilgilendi.

376 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın