Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam26
Toplam Ziyaret783613
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

GEZİCİ SAĞLIK TARAMA ARAÇLARI İLÇELERDE

GEZİCİ SAĞLIK TARAMA ARAÇLARI İLÇELERDE

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin'de ilklere imza atmaya devam ediyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yakın zamanda hizmete sunulan 'Gezici Sağlık Tarama Araçları' ile sağlık hizmetlerine ulaşılabilirliğin zor olduğu yerlerde vatandaşların göz ve diş muayenesi yapılıyor.
İlçelerde hizmet vermeye başlayan 'Gezici Göz Sağlığı Tarama Aracı'nın Toroslar Çavuşlu Mahallesi'nden sonra ikinci durağı Tarsus'un Beylice Mahallesi oldu.
Mersin'in tüm ilçelerinde sağlık hizmetlerinden yeterli ölçüde yararlanamayan vatandaşlar için hizmete sunulan 'Gezici Göz Sağlığı Tarama Aracı' Beylice Mahallesi'nde vatandaşlar ile buluştu.
Tam donanıma sahip olan araca, 7'den 70'e her yaştan muayene olmak için gelen Beylice Mahallesi sakinleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen bu hizmetten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, sağlık hizmetlerinin ilçelere ulaştırılmasında öncü olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a da teşekkür ettiler.
Her hafta Cuma ve Pazar günleri uzman doktorlar eşliğinde Mersin'i mahalle mahalle dolaşan Gezici Göz Sağlığı Tarama Aracı'nda çocuklarda sık rastlanan enfeksiyon ve alerji, göz tembelliği, şaşılık ve doğumsal katarakt muayenesi, yetişkinlerde ise görme keskinliği, katarakt, diyabetik retipoti, sarı nokta, glokom, enfeksiyon ve alerji muayeneleri yapılıyor.
Gezici Diş Sağlığı Tarama Aracı ise her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri vatandaşlara hizmet veriyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz hizmet veren Gezici Sağlık Tarama Araçları'nda muayene olan vatandaşlar aynı zamanda göz ve diş sağlığı ile ilgili de bilgilendiriliyor.

386 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın