Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam707
Toplam Ziyaret784294
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

AŞAĞI KÖSELERLİ KROSTA MERSİN'İ TEMSİL EDECEK

AŞAĞI KÖSELERLİ KROSTA MERSİN'İ TEMSİL EDECEK

Mut Aşağı Köselerli Ortaokulu, öğrencilerinin aldığı başarılı sportif sonuçlarla adından söz ettiriyor. Okullararası yarışlara katılan başarılı öğrenciler, Kayseri'de yapılacak kros koşusu grup yarışmalarında Mersin İl Takımını temsil edecek.
Mut Aşağı Köselerli Ortaokulu öğrencileri, spor etkinliklerinde gösterdikleri başarılarla öne çıkıyor. Birçok kısıtlı olanağa ve Beden Eğitimi öğretmeninden yoksun olmalarına rağmen katıldıkları yarışmalarda derecelere ambargo koyan öğrenciler, şimdi de Kayseri yolcusu.
Daha öncede birçok başarılı sonuca okulun İngilizce Öğretmeni Gökhan Yalçın eşliğinde imza atan Aşağı Köselerli öğrencileri, son olarak 'Atletizmi Geliştirme Projesi' kapsamında, 4 Mart'ta farklı kategorilerde düzenlenen ve il takımının belirlendiği kros yarışlarına katıldı. 68'liler Barış ve Kardeşlik Ormanı'nda düzenlenen yarışmada ilçemizi temsil eden Aşağı Köselerli Ortaokulundan; küçük kızlar kategorisinde 3 sporcu, yıldız kızlarda 4 ve yıldız erkeklerde 3 sporcu olmak üzere toplam 10 sporcu yarışmaya katıldı.
Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı yarışmalar sonucunda, ilçemizi temsil eden 10 sporcudan 6'sı dereceye girerek, büyük başarı yakaladı.
Yıldız kızlar kategorisinde açık ara farkla il birinciliğini alan Ayşe Nida Portakal en dikkat çeken sporcularımızdan olurken, aynı kategoride yarışan Esrahan Bıyıklı dördüncü oldu. Küçük kızlarda ise Ayşe Firdevs Top üçüncülük kürsüsüne çıkarken, Zübeyde Buse Taş dördüncü ve Aslı Eski altıncı oldu. Yıldız erkeklerde ise Mustafa Tülü, altıncı sırada yarışı tamamladı.
Bu sonuçların ardından Aşağı Köselerli Ortaokulu Kros Takımından 5 sporcumuz; 12 Mart'ta, Kayseri'de yapılacak olan grup yarışmalarında, kendi kategorilerinde Mersin İl Takımını temsil edecek.

548 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın