Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam673
Toplam Ziyaret784260
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BELEDİYEDEN 'HOŞGELDİN BEBEK' HEDİYESİ

BELEDİYEDEN 'HOŞGELDİN BEBEK' HEDİYESİ

Mut Belediyesi yeni bir uygulamayı daha başlattı. Belediye, ilçede yeni doğan bebeklere, içinde ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı bebek seti hediye ediyor. Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, yeni doğum yapan ve ikiz bebek sahibi Neşe – Vedat Gündüz çiftini ziyaret ederek hediyelerini verdi ve 'Hoşgeldin Bebek' uygulamasını başlattı.
Mut Belediyesi yeni bir uygulamayı başlatarak, ilçede yeni doğan bebekler için hediye paketi dağıtımına başladı. 'Hoş geldin Bebek' uygulamasını Mut'un Kültür Mahallesi'nde başlatan Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, yeni doğum yapan ve ikiz bebekleri olan Neşe (31) –Vedat Gündüz (36) çiftini evlerinde ziyaret etti.
Ziyarette, Neşe-Vedat Gündüz çiftinin sevimli ikizleri Emir ve Eymen'le yakından ilgilenen ve sevgi gösteren Başkan Yılmaz; 'Hoş geldin Bebek' paketini hediye etti.
Mut Belediye Başkanlığı olarak ilçedeki tüm yeni doğan bebekler için hediye paketleri vereceklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “İlçede yeni doğan tüm bebekler için böyle bir uygulamaya başladık. Doğum gününde veya doğmadan bir hafta önce, bebeklerin doğal ihtiyaçları olan bazı ürünleri bir paket halinde veriyoruz. Bunun için de bebeğin ilk doğduğundaki acil ihtiyaçları için hazırlık yaptık. Sağlık ocaklarından, hastaneden aldığımız bilgiler doğrultusunda ve haberimiz olduğunda; kızlara ve erkeklere ayrı ayrı birer çanta hediye edeceğiz. Bu uygulama, bizim dönemimizde kesinti olmaksızın, her zaman devam edecek. Haberimizin olmadığı, ulaşamadığımız insanlar olursa bize yönelmelerini arzuluyoruz. Haberimiz olursa herkese ulaşacağız” dedi.
İkizlerin ailesine, anneanne ve dedesine hayırlı olsun dileklerini ileten Yılmaz, “Çocuk berekettir. Çocuklar her zaman nuruyla, bereketiyle gelir. Nasibiyle, kısmetiyle gelir” şeklinde konuştu.
İlçedeki bir süt fabrikasında işçi olarak çalışan aile reisi Vedat Gündüz ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Gündüz, ilgi ve alakalarından dolayı Mut Belediyesi'ne ve Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.
Mut Belediyesi'nce yeni doğan bebeklere verilen çanta içerisinde; çocuk bezi, ıslak mendil, ateş ölçer, şampuan, bebek bakım sabunu, biberon, zıbın takımı, pudra, bir takım giysi, tulum, battaniye, önlük, havlu ve bornoz gibi ilk doğumda bebekler için gerekli ihtiyaç malzemeleri bulunuyor.

1115 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın