Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam454
Toplam Ziyaret782938
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUSA EROĞLU BÜROKRATLARI AĞIRLADI

MUSA EROĞLU BÜROKRATLARI AĞIRLADI

Türk Halk Müziği Sanatçısı Musa Eroğlu, ilçemizde protokol mensupları ve bürokratlarıyla buluştu. Türkü Dede lakaplı ünlü ozan konuklarını, kendi adını taşıyan parkta düzenlediği kahvaltıda ağırladı.
Meydan Mahallesinde bulunan Musa Eroğlu Sevgi Parkı içindeki Eşref Saati Cafe & Restaurant'ta yapılan kahvaltıya; Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Garnizon Komutanı Per. Yüzbaşı Hakan Şen, Emniyet Müdürü Murat Güney, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden daire müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarından daire amirleri ve temsilcileri ile ilçemizde görev yapan basın mensupları katıldı.
Birlikte yapılan kahvaltının ardından konuşma yapan Musa Eroğlu, ilçede herkesin birbirini yakından tanıdığını söyledi. Ülkenin içinde bulunduğu sıkışık duruma işaret eden ünlü ozan, “İçinde bulunduğumuz sıkışık durumda, particiliğin ötesinde ülke sorunlarına baktığımız zaman; bizim bürokratlarımızla böyle bir tanışma, yan yana olduğumuzu gösterme açısından böyle bir etkinlik düşündüm” dedi.
Eroğlu, davetine katılan Mut bürokratlarına teşekkür etti, sevgi ve saygılarını sundu. Kahvaltı, yapılan sohbetler ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

1264 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın