Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam14
Toplam Ziyaret782498
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KAYISI FESTİVALİ 3-4-5 HAZİRAN'DA YAPILACAK

KAYISI FESTİVALİ 3-4-5 HAZİRAN'DA YAPILACAK

Geleneksel Mut Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nin tarihi kesinleşti. Mut Belediyesi'nce bu yıl 54.sü düzenlenecek festival, 3-4-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Festivalin ağır topu; 'Zerda' dizi müziği, 'Bir Garip Aşk Bestesiyim', 'Endamın Yeter', 'Yıllar Sonra', 'Kan ve Gül' gibi şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran, Anadolu Rock Müziğin sevilen ismi Kıraç olacak.
Festivalin diğer ünlü konukları ise; Pop Müzik sanatçıları Burcu Güneş, İlyas Yalçıntaş, Türk Halk Müziğinden Sevcan Orhan olacak ve festivalde sahne alacaklar.
Basına yapılan açıklamada 54. Mut Kayısı Kültür ve Sanat Festivali tarihinin belirlendiğini söyleyen Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, festivali 3 ile 5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceklerini söyledi.
Bu yıl 54.sü düzenlenecek olan festival için hazırlıklara başladıklarını belirten başkan Yılmaz, Festivalin konserler bölümünde Kıraç, Burcu Güneş, Sevcan Orhan ve Yusuf Güney'in sahne alacağını belirterek, ünlü sanatçıların hayranlarına müjdeyi verdi.

6808 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın