Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam615
Toplam Ziyaret784202
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT KAYMAKAMLIĞI'NDAN SOSYAL MARKET

MUT KAYMAKAMLIĞI'NDAN SOSYAL MARKET

Mut Kaymakamlığı SYD Vakfı Sosyal Market Ramazan ayında insanlarımızın yüzünü güldürüyor.
Mut Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanabileceği Sosyal Marketi 2016 Mayıs ayı içerisinde hizmete açtı. Sosyal Market aracılığıyla hayırsever kişi/kurum kuruluşlardan temin edilen giyim malzemelerinin vatandaşlarımıza dağıtımı yapıldı. 2 ay içerisinde ilçemizde 1370 aileye toplam 11 bin temel giyim malzemesinin dağıtıldığı belirtildi.
Sosyal Market Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz; “Sosyal Market sayesinde ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarının karşılandığını, yardıma muhtaç insanların buradan ihtiyacı olan giyim malzemesini alabildiklerini ifade etti. “İhtiyaçları doğrultusunda başvuru yapan vatandaşlarımıza, aile bireylerinin ihtiyaçları doğrultusunda giyim malzemesi dağıtımı yapılmaya devam edecektir” diyen Akyüz; “Yine bu doğrultuda ilçemizde öksüz ve yetim çocukları tespit ederek, evlerinden alıyor Sosyal Market'te giydirip tekrar evlerine bırakıyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk bizi de mutlu ediyor” dedi.
Sosyal Markette yapılan yardımların İlçemiz genelinde yaşayan vatandaşlarımızı kapsadığını belirten İlçe Kaymakamı Akyüz; “Sosyal Marketimizin ramazan ayı öncesinde hizmete açılarak hayır ve bereket ayı olan ramazanda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılamış olmasından da ayrıca mutlu olduk. Hemşerilerimize ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Sosyal marketin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere ve bağışçı firmalara teşekkür ediyorum” dedi.

942 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın