Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam727
Toplam Ziyaret784314
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

GEZENDE’NİN İÇMESUYU SORUNU GİDERİLİYOR

GEZENDE’NİN İÇMESUYU SORUNU GİDERİLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Gülnar İlçesi Gezende mahallesi Belkuyu mevkinde bulunan vatandaşların içmesuyu sorunu çözüme kavuşturuyor.
Gülnar İlçemize bağlı Gezende Mahallesinin Belkuyu Mevkii'nde içmesuyu şebeke hattı bulunmamakta ve bölge halkı içme suyunu kendi imkânları ile temin etmekteydi. Mahalleye sağlıklı ve kesintisiz içmesuyu temini sağlanabilmesi için MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerekli proje ve ihale işlemlerinin tamamlanmasının ardından inşaat çalışmalarına başlanılmıştır.
İçmesuyu şebeke hattı döşenmesi çalışmaları hakkında bilgi veren MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak “Köseçobanlı mahallesi Belbaş mevkii'nde yer alan mevcut içme suyu deposundan Gezende mahallesi Belkuyu mevkii'ndeki 100 tonluk içme suyu deposu beslenecektir. Belkuyu mevkiinde yer alan mahalleye şebeke hatları döşeme çalışmaları devam etmekte olup çalışmalar kapsamında 3 bin 100 metre isale hattı ve 9 bin 340 metre içmesuyu şebeke hattı döşenecektir. Ağustos ayı içerinde tamamlanacak çalışmaların ardından mahalle sakinleri sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini sağlanacaktır” dedi.

246 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın