Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam726
Toplam Ziyaret784313
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

GÖKSU'DA İFTAR PROGRAMI

GÖKSU'DA İFTAR PROGRAMI

Mut Belediyesi tarafından Göksu Mahallesi'nde iftar yemeği programı düzenlendi. Program içerisinde, Kur'an-ı Kerim tilaveti, dualar, şiir dinletisi, akrobasi gösterileri, Aşık Sefai konseri yer aldı.
İftar programı Kur'an tilavetiyle başladı. Ezanın okunmasının ardından katılımcılarla birlikte iftar duası edildi.
Program esnasında konuşan Belediye Başkanı Nebi YILMAZ mübarek ramazan ayında hemşerileriyle buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti ve “Kıymetli hemşerilerim sizlerle bu mübarek ayda, gönül ve muhabbet sofrasında buluşmaktan son derece mutluyum. Sizlerle bir süredir bir araya gelemedik sitemlerinizde haklısınız. Ancak sizlerle böylesi bir ortamda buluşmaktan dolayı mutluyum ve sizlerle biraz dertleşmek istiyorum. Yapmış olduğumuz ve yapacağımız hizmetleri de sizlerle paylaşmak istiyorum” dedi ve belediye hizmetleri ile ilgili çalışmalardan söz etti. Sulama suyu, içme suyu, kanalizasyon, park, mezarlık düzenlemeleri, asfalt ve parke çalışmalarıyla ilgili olarak Kravga Boğazı'ndaki 11 Mahalleye yapılan yatırımları sıralayan YILMAZ, “Her an her dakika çayınızı içmeye, sofranıza gelmeye, muhabbete misafir olmaya her daim hazırız” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a teşekkür eden YILMAZ, iftar yemeğini Mut Belediyesi olarak karşıladıklarını ancak iftar eğlencesi ekibini ve gösteri grubunun Burhanettin Kocamaz'ın hizmeti olduğunu belirtti.
İftar programı Kenya'lı akrobasi grubunun nefes kesen gösterileriyle devam etti. Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği akrobasi grubunun ardından ateş dansı gösterisi ve şiir dinletisi yer aldı. Son olarak Aşık Sefai konserinin yer aldığı program, halkın beğenisini kazandı. Göksu Mahalle Muhtarı Fikret AKSUN ve Göksu Sulama Kooperatifi Başkanı Salih TEKİN, günün anısına Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ'a ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ adına Mut Koordinasyon Şube Müdürü Hüseyin SALGUR'a hediye takdim ettiler.
Göksu Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, MHP Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali ÇEREKÇİ, Kamu-sen Mut Şube Başkanı Kürşat MALGAÇ, MHP Mut İlçe Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Mut Koordinasyon Şube Müdürü Hüseyin SALGUR, Göksu Mahalle Muhtarı Fikret AKSUN, çevre köy muhtarları, Göksu Sulama Kooperatifi Başkanı Salih TEKİN ve Göksu Mahallesi sakinleri katıldı.

389 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın