Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam619
Toplam Ziyaret784206
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BELEDİYE BAŞKANI NEBİ YILMAZ'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI NEBİ YILMAZ'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bir ay boyunca Cenab-ı Allah'ın rızasını kazanmak ve rahmetinden feyizlenmek için tuttuğumuz oruçlardan sonra, bayram günlerine kavuşmak, karşı karşıya olduğumuz elim hadiselere rağmen mutluluk vericidir.
Hayırlarla ve güzelliklerle müjdelenen Ramazan ayının kana bulandığı ve vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birliğine ve esenliğine karşı düzenlenen saldırılar herkes tarafından bilinmektedir. Bölücü terör örgütü PKK'nın saldırıları elbette hepimizi derinden etkilemiş ve toprağa düşen şehitlerimizle yüreklerimiz yanmıştır. Millet ve devlet bekası için şehit olan bütün kahramanlara Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerimi tekrarlıyorum.
Bayramlar bizi birbirimize bağlayan, kucaklaşmayı ve hatırlamayı esas alan müstesna bir zaman dilimidir. Küçüklere sevgi ve şefkatle yaklaşıldığı, büyüklerin hürmetle anıldığı ve ziyaret edildiği bayram günlerinin millet hayatında eşsiz bir yeri bulunmaktadır.
Yardımlaşmanın, dayanışmanın, ikramın ve paylaşmanın aziz milletimizin her hanesinde daha da belirginlik kazanması elbette bu bayram günlerinde gerçekleşmektedir.
Bayram münasebetiyle dargınlıkların bitmesi, küslerin barışması, dostlukların pekişmesi ve hasretlerin tükenmesi hem zorunlu, hem de doğal bir sonuç olmalıdır.
Vatanımızın her yöresinde; gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, birleşen eller, dua eden diller eşliğinde kutlanacak bayram günlerinin, Türk milletinin içine düştüğü karanlık ve sancılı süreçten kurtulması için bir başlangıç olmasını temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimin ve Türk-İslam coğrafyasının Mübarek Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, ihtiyaç duydukları huzur, barış, hoşgörü ve gelişmişlik seviyesine ulaşmalarını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

306 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın