Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam726
Toplam Ziyaret784313
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

GÖKSU'DA PARK AÇILIŞI

GÖKSU'DA PARK AÇILIŞI

Mut Belediyesi tarafından 27 Haziran 2016 günü Göksu Mahallesi'nde yeni yapılan “Hacı Bektaş-ı Veli Hoşgörü Parkı” açılışı yapıldı ardından da iftar yemeği programına geçildi.
Göksu Mahallesi Köprübaşı mevkiinde Mut Belediyesi tarafından yapılan Hacı Bektaş-ı Veli Hoşgörü Parkı'nın açılışında konuşan Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, hünkar Hacı Bektaş'ın veciz sözlerinden atıfta bulunarak, “Kıymetli hemşerilerim Hacı Bektaş-ı Veli'nin dediği gibi şu mübarek ramazan aylarının feyzinden istifade ederek, bir olalım, iri olalım ve diri olalım. İnsanın gerçek güzelliği sözünün güzelliğidir düşüncesiyle, kimseyi kırmadan, incitmeden, yaradılanı yaradandan ötürü hoşgörüp severek, hizmet aşkımızı sahaya yansıtacağız. Mut Belediyesi olarak dönemimizde yaptığımız her hizmette birinci önceliğimiz, insanımızın tamamını kucaklayarak, yandaş, partili veyahutta ayrıcalıklı bir sınıf yapmadan herkesimi eşit şekilde karşılayan, seven ve adımlarını buna göre atan bir anlayışta hizmet üretiyoruz, üreteceğiz. Bu parkın ismini aldığı hak aşığı, büyük alim ve ozan hünkar Hacı Bektaş-ı Veli pirimiz, bizleri aydınlatan, hoş görüyü esas alan ve insanlığa kucak açmış muhterem bir insandı. Hepimiz biliriz ki Aşıklar ölmez. O yaşadığı dönemden bugüne ve yarınlara ışık tutmuş hak dostlarından biriydi. İlçe olarak O'nun ışığında birlik, beraberlik ve kardeşlik tohumlarını yeşertmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Başkan YILMAZ'ın konuşmasının ardından Hacı Bektaş-ı Veli Hoşgörü Parkı'nın açılışı gerçekleşti. Programa Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, MHP Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali ÇEREKÇİ, Kamu-sen Mut Şube Başkanı Kürşat MALGAÇ, MHP Mut İlçe Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri, Göksu Mahalle Muhtarı Fikret AKSUN, çevre köy muhtarları, Göksu Sulama Kooperatifi Başkanı Salih TEKİN ve Göksu Mahallesi sakinleri katıldı.
Göksu Mahallesi sakinleri yapılan park ve isminden dolayı Başkan YILMAZ'a teşekkür ettiler.

356 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın