Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam125
Toplam Ziyaret788497
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BELEDİYEDEN TRAFİK GÜVENLİK AYNALARI

BELEDİYEDEN TRAFİK GÜVENLİK AYNALARI

Mut Belediyesi ilçemizin trafik açısından önemli ve kaza riski yüksek olan kavşaklarda trafik güvenlik aynaları uygulamalarını başlattı.
Mut Belediyesi tarafından İç Çarşı ve Dış Çarşı, Hastane Kavşağı, Gazi İlkokulu Caddesi kavşağı, Meydan Mahallesi Halk Eğitimi Merkezi kavşağında olmak üzere 5 merkezde trafik güvenlik aynaları yerleştirildi.
Hizmet hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, “Belediyemiz zabıta ekiplerinin tespitleri ve belediyemize gelen talepler doğrultusunda ilçemizdeki trafik kazalarını önlemek ve trafik akışını rahatlatmak amacıyla bu uygulamayı başlattık. Şimdilik 5 ana arter kavşağında yerleştirdiğimiz trafik güvenlik aynalarıyla deneme amaçlı ve kullanım yönüyle olası ilave tedbirlere yönelik süreci başlattık. İlçemizde insan hayatına, yerel yaşama verdiğimiz bir önemin ifadesi olarak gördüğümüz bu hizmet; ufak dokunuşlarla güzel sonuçlar almayı hedeflediğimiz bir hizmet. Bu uygulamayı ilçemizin bir çok noktasında yapmayı düşünüyoruz. Ümit ediyorum ki başlattığımız bu hizmet, trafik kazalarının önüne geçmek adına ve insan hayatına mal olabilecek kayıpların önüne geçmek için faydalı olur” şeklinde konuştu.

1123 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın