Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam137
Toplam Ziyaret784479
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DİNÇER, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI KUTLADI

DİNÇER, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI KUTLADI

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, yeni eğitim ve öğretim yılının, eğitim camiası başta olmak üzere tüm ülkeye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
Dinçer, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla yaptığı açıklamada, güçlü ve kalkınmış bir ülke olmanın yolunun eğitimden geçtiğine vurgu yaparak, bu bağlamda geleceğimizin teminatı çocuklarımızın çağın ihtiyaçlarına göre yetiştirilmesinin büyük önem taşıdığını söyledi. Dinçer, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatında önemli bir yeri olan ilk ve orta öğretim süreci, uzun bir yolun ilk temelidir. İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu da eğitimden geçmektedir. 2016-2017 eğitim öğretim yılının, başta öğrenci ve öğretmenler olmak üzere Mersin ve bütün ülkeye hayırlı olmasını diliyor, çocuklarımızdan hiçbir fedakarlığı esirgemeyen, her zaman onların yanında yer alan ailelerini, öğretmenlerini kutluyor, sevgili çocuklarımıza, gençlerimize başarılar diliyorum" dedi.
Açıklamasında trafik kazalarına da dikkat çeken Dinçer, “Üç aylık yaz tatili sona erdi. Bu sene tatilin kurban bayramı ile birleşmesiyle öğrencilerimiz için uzun bir tatil oldu. Tatilin uzaması üzülerek ifade ediyoruz ki, kazaları da beraberinde getirdi. Edindiğimiz bilgilere göre sadece bayram sürecinde meydana gelen kazalarda 150'ye yakın vatandaşımız yaşamını yitirirken, 700'e yakın vatandaşımız yaralandı. Trafik, hayatımızın her anında hep yanımızda. Okullarımızın açılmasıyla trafikte de hareketlik artacaktır. Trafik kazaları da ancak geleceğimizin teminatı çocuklarımıza vereceğimiz eğitimle azalacaktır. Bu kaza denen illeti yok etme adına eğitimcilerimize, öğrencilerimize, velilerimize, şoför, taksici, servisçi esnafımıza ve tüm halkımıza büyük görev düşmektedir. Kazaların bir kader olmaktan çıkarılma zamanı artık gelmiştir” ifadelerini kullandı.

333 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın