Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam301
Toplam Ziyaret784643
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MOBİL HİZMET TAKDİR TOPLADI

MOBİL HİZMET TAKDİR TOPLADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mobil Kesim Üniteleri ile yeni açılan mezbahalar, Kurban Bayramı'nda Mersinlilerin takdirini topladı.
Vatandaşın tercihi Büyükşehir oldu
Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nda vatandaşı daha sağlıklı ve güvenli kesim hizmeti ile buluşturdu. Vatandaşın daha sağlıklı ve güvenli kesim için tercihi Bayram sabahından itibaren görev başında olan Büyükşehir Belediyesi mobil kesim üniteleri ve mezbahaları oldu.
İl genelinde 20 Mobil Kesim Ünitesi ve ilçe mezbahalarının yanı sıra, 4 merkez ilçede Yakaköy Mezbahası ile kesim hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi, bu hizmetini ücretsiz olarak Mersinlilerin ayağına götürdü. Mobil Kesim Üniteleri, ilçe mezbahaları ve Yakaköy Mezbahası, veteriner kontrolünde ve ücretsiz kesimin adresi oldu.
Ayrıca bayramın 1 ve 2'nci günü saat 07:00 ile 15:00 arasında iki saatte bir olmak üzere Atatürk Evi önünden Yakaköy Mezbahası'na kesim işlemini yaptırmak isteyenler için ücretsiz otobüs ring hattı hizmetiyle ulaşım sorunu yaşanmasının da önüne geçildi.
Mobil hizmet vatandaşın ayağına gitti
Öte yandan 20 adet Mobil Kesim Ünitesi de 4 merkez ilçe ve diğer ilçelerde kaliteli hizmeti vatandaşın ayağına götürdü.
Mobil Kesim Ünitelerinde de yapılan her kesim veteriner kontrolünde, İslami usullere uygun şekilde ve ücretsiz olarak gerçekleştirildi. Kurbanlıklar, uzman kasaplar tarafından dini vecibelere uygun şekilde ve hayvanlara eziyet edilmeden ve zarar vermeden kesildi.
Sabahın erken saatlerinde kurbanlıkları ile kesim yapılan bölgelere gelen vatandaşlar, hijyenik bir ortamda işin ehli ve güler yüzlü personeller tarafından ücretsiz sağlanan kesim hizmetinden duydukları memnuniyeti teşekkür ederek iletti.
Büyükşehir Belediyesi, bayram öncesinden tedbirlerini alarak Mersinlilerin güzel bir bayram geçirebilmeleri için bayram boyunca görev başındaydı.

268 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın