Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam117
Toplam Ziyaret783704
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

JANDARMA EKİPLERİ SÜRÜCÜLERİN KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

JANDARMA EKİPLERİ SÜRÜCÜLERİN KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

Mut İlçe Jandarma Trafik Timleri, durdurdukları araçlardaki vatandaşların bayramını kutlayarak dikkatli olmaları uyarısında bulundu.
Ermenek – Mut karayolunda yol kontrolü yapan İl Jandarma Komutanlığına bağlı Mut trafik ekipleri, sürücüleri durdurarak bayramlarını kutladı. Trafik kurallarını hatırlatan jandarma ekipleri, özellikle bayram tatili nedeniyle trafikte yaşanan yoğunluğa dikkat çekerek, kazaların azaltılmasının ancak eğitimle sağlanacağı bilinci ile vatandaşların trafik kuralları olan hız ihlali, alkollü araç kullanma ve emniyet kemeri kullanma üzerinde hassasiyetle durularak kurallara uymaları konusunda sözlü ve dikkatli olmaları için uyarılarda bulundular.
Vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayan jandarma ekipleri, önce sürücüleri durdurup güvenlik kontrolü yaptı, ardından sürücülerin ve seyahat eden vatandaşların bayramını kutlayarak şeker, çikolata ve kolonya ikramında bulundular.
Yol kontrolü yapan ekiplerin ilgisinden dolayı memnun olan sürücü ve vatandaşlar da, jandarma ekiplerine teşekkür ederek bayramlarını kutladılar.

273 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın