Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam588
Toplam Ziyaret788359
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ŞEHİT TORUNLARI ÇANAKKALE'ye YOLCU EDİLDİ

ŞEHİT TORUNLARI ÇANAKKALE'ye YOLCU EDİLDİ

Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen “Çanakkale Şehidi Torunlarının, Şehit Dedeleri İle Buluşması Projesi” kapsamında 70 kişilik Mut'lu Çanakkale şehidi torunu, Çanakkale'ye yolcu edildi.
Mut Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ, Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, Mut Meslek Yüksek Okulu Müdürü Kasım PINAR, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yılı olması dolayısıyla düzenlenen proje kapsamında şehit torunlarını Karacaoğlan Çınaraltı Parkı önünden yolcu ederek, hayırlı yolculuklar diledi.
Uğurlama esnasında konuşan Mut Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ, konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Çanakkale Savaşı malumunuz bir milletin var olma ve yok olma savaşının sonunda, kahraman Türk Milleti düşmanı denize dökmüş ve bağımsızlığını kazanmıştır. Biz bu proje ile birlikte Çanakkale'de şehit olan büyüklerimizi torunlarıyla buluşturacağız. Onların torunları, Çanakkale'de dedelerini ziyaret edecekler. Ben bu proje vesilesiyle Mersin Üniversitemize, Mersin Büyükşehir Belediyemize ve Mut Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.
Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, Mut'lu Çanakkale Şehidi torunlarına Nutuk kitabı ve Türk Bayrağı hediye etti.

439 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın