Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam154
Toplam Ziyaret784496
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KOCAMAZ MUT’TAKİ HİZMETLERİNİ ANLATTI

KOCAMAZ MUT’TAKİ HİZMETLERİNİ ANLATTI

KOCAMAZ; “HERKESE EŞİT HİZMET GÖTÜRMEK MECBURİYETİNDEYİZ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Hizmette 23. Mersin'e Hizmette 3'üncü Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Kocamaz, düzenlenen toplantılar kapsamında Mut'lu hemşerileri ile bir araya geldi.
Mut Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen programa, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Mut Müftüsü Mustafa Öztürk, MHP Mut İlçe Başkanı Alparslan Savaş Kır, Ak Parti Mut İlçe Başkanı Hüseyin Yeşil, MHP Mut Kadın Kolları Başkanı Nuran Yılmaz, Mut Ülkü Ocakları Başkanı Soner Kır, Ülkücü İşçiler Derneği Mut İlçe Başkanı Muammer Karaman, Mut Ticaret Odası Başkanı Gürsel Aydın, Mut Ziraat Odası Başkanı Faruk Deniz, Mut Muhtarlar Odası Başkanı Recep Şeker, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu ve oda temsilcileri, Mutlu muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı 3'üncü yıl tanıtım filminin izlenmesi ile devam etti.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz konuşmasının başında, “Belediye başkanlığı hem çok zor hem de vebali çok ağır bir görev. Biz bir şeyler üretmeye çalışırken bir kısım insanlar bizleri takdir eder, dualarla destekler, ama bir kısmı da eleştir. Ancak önemli olan kentin yararı konusunda hassasiyet göstermek ve o kentte yaşayan insanların layık olduğu hizmetleri vatandaşların ayaklarına getirebilmek. Bir yere talip olursunuz ve mutlaka bir siyasi parti şemsiyesi altında çıkıp vatandaşların kutsal oylarına talip olursunuz. Seçildikten sonra rozeti bir kenara bırakır ve herkese eşit hizmet götürmek mecburiyetinde oluruz. Kimse yaptığı hizmeti sırtına alıp götürmüyor. Vatandaşları kendilerine güvendirerek oylarına talip olunur. Genel ve yerel ayrımı yapmadan hizmetleri yapmak gerektiğine inanıyorum. Önemli olan vatandaşlara daha iyi hizmetler götürebilmektir” dedi.

“DERDİMİZ HİZMET SEVDAMIZ MUT”
Büyükşehir Belediyesi olarak Mersin'in ve Mut'un değerine yeni değerler kattıklarını ifade eden Başkan Kocamaz, “Derdimiz hizmet, sevdamız Mersin diyerek, Derdimiz hizmet, sevdamız Mut diyerek çıktığımız yolda, insanın ve zamanın kıymetini bilen liyakatli kadromuzla, durmaksızın üretiyoruz. Su, kanalizasyon, ulaşım çilesi bitsin, yollar hep açık kalsın, parklar, bahçeler çiçek açsın, sahillerimizde mavi bayrak dalgalansın diye alın teri, göz nuru döküyoruz. Mersin'i Mersin yapan, Mut'u Mut yapan tüm değerler korunsun, ilimiz sağlıklı yaşam kenti olsun, onu dünya tanısın diye aşkla, şevkle çalışıyor, aşılmaz denilen engelleri bir, bir aşıyoruz” şeklinde konuştu.

REFAH KENTİ MERSİN

Atatürk'ün 'Mersinliler Mersin'e Sahip Çıkınız' sözünden ilham alarak Mersin'i sahiplendiklerini sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Mersin'i sizlerle birlikte yönetiyor, sizlerle birlikte büyütüyoruz. Mutlu kardeşlerimin dua ve desteklerini her daim yanımızda bilerek sevgi, huzur, güven, hoşgörü ve refah kenti Mersin yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 3 yıldır Mersin'imize, ilimizin tarihinde görülmemiş şekilde hizmet ediyor olmanın, yepyeni prestij projeler kazandırmanın, verdiğimiz sözü tutabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Hizmette 3. yılımızın, Mersin'imize ve Mut ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Kocamaz, konuşmasının ardından Mersin ve Mut için hayata geçirilen ve geçirmeyi planladıkları hizmetler ile projeleri bir sunum çerçevesinde vatandaşlara anlattı. Konuşma sonrası Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin insan odaklı hizmetlerinin yer aldığı tanıtım filmi gösterildi.
Film gösteriminden sonra Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz söz alarak, “Ben büyük bir ustanın arkasında çıraklık yolunda mesafe kat eden birisiyim. Çırak olma yolunda ant içmişiz, inşallah kalfa olmaya yöneliyoruz. Başkanımıza karnı tarımla doyan bir ilçe için ve özellikle sulamaya yaptığı yatırımlar için çok teşekkür ederim. Biz satan değil alan, yok eden değil üreten bir belediye olmak zorundayız. 20 yıl boyunca Tarsus'u dünya markası haline getiren bir insanın, Mersin'i en güzel işlerin yapıldığı bir dünya kenti yapacağından hiç şüphem yok. Bizlere cesaret vermeye devam ederseniz başka başarılara da imza atacağız. Dürüstlüğüne, adaletine ve siyaset yapmadan hizmet ettiği için ben Başkanımızdan çok memnunum” dedi.
Program sonunda Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Başkan Kocamaz'a üzerinde Mut Belediyesi yazılı kök boyadan yapılı kilim hediye etti.

425 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın