Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam139
Toplam Ziyaret784481
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT İDMAN YURDU BAL LİGİNDE

MUT İDMAN YURDU BAL LİGİNDE

Mut İdman Yurdu Belediye Spor Mersin Süper Amatör Play- Of Liginde, şampiyon olarak Bal ligine yükseldi.
Sezon boyu Süper Amatör Ligde mücadele veren Mut İdman Yurdu Belediye Spor, sezonun son ve en önemli maçında Yenişehir spor Gençlik Kulübü karşısında 3 – 0 galip gelerek profesyonel lig olan Bal Ligine yükselerek profesyonel lige Merhaba dedi.
23 Nisan Pazar günü Mut İlçe Şehir Stadında saat 15.00'de başlayan mücadeleye; Ahmet, Şahin, Fatih, Hakkı Aksaz, Serdar, Kamil Can, Ömer, Fırat, Cihan Kutan, Veysel, Hüseyin ilk 11 ile sahaya çıkan Re-gold Yapı Mut İdman Yurdu Belediyespor maça çok hızlı başlayıp 1. dakikada topu ağlarla buluşturup 1-0 öne geçti. Sakatlığı sebebiyle bir süredir sahalardan uzak kalan takım kaptanı Serdar'ın sahalara müthiş dönüşü maç esnasında gözlerden kaçmadı. Sağ kanattan Ömer'in içeriye açtığı orta ile takım kaptanı Serdar Yalçın topu ağlarla buluşturup ilk yarı skorunu 2-0 olarak belirledi.
Devre arasında gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunan Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz; “Bugün burada ilçemiz takımını yalnız bırakmayıp bizlerle olan yaklaşık 5000 seyircimize canı gönülden teşekkür ediyorum. İlçemiz takımımı Re-Gold Yapı Mut İdman Yurdu Belediye spor'a sonuna kadar destek veriyor gençlerimizi daha güzel daha profesyonel liglerde görmek istiyoruz. İnanıyoruz, takımızın arkasında duruyoruz ve sonuna kadar destek oluyoruz. Allah'ın izniyle başaracağız, takımın bu noktaya gelmesinde destek veren sponsorlarımıza, seyircilerimize, futbolcularımıza, teknik kadroya teşekkür ediyorum” dedi.
Saat 16:00'da başlayan karşılaşmanın ikinci yarısında da kontrolü elden bırakmayan Mut İdman Yurdu Belediye spor sergilediği üstün performans ile oyuna devem etti. 75. dakikada sol kanattan Cihan'ın ortası ile Ömer'in golü geldi ve maç sonucu 3-0 olarak kaydedilip Re-Gold Yapı Mut İdman Yurdu Belediye spor'un şampiyonluğu ilan edildi.
Şampiyonluk kutlamasına saha içinde başlayıp daha sonra üstü açık otobüs ve araç konvoyuyla şehir merkezinde tur atarak devam eden takım oyuncuları ve seyirciler, şehir merkezinde adeta bir bayram havası yaşattılar.

2162 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın