Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam291
Toplam Ziyaret784633
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ULUSAL EGEMENLİĞİMİZ 97. YILINDA

ULUSAL EGEMENLİĞİMİZ 97. YILINDA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 97. yıl dönümü, tüm yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de düzenlenen törenlerle kutlandı.
Sabah saat 10.00'da Atatürk Anıtı'nda Mut İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan törenler, Cumhuriyet İlkokulu'nda gerçekleştirilen kutlama etkinlikleri ile devam etti. Törene Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Mut İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney, Mut İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileriyle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri her okulun kendi bünyesinde düzenledikleri etkinliklerle kutlandı. Bu etkinliklerde çocuklarının gösterilerini izlemeye gelen veliler ve Mut halkı hem eğlendi hem de duygulandı.
Mut'tan Haber Gazetesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramınızı kutluyor, bu milli bayramı bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve aziz şehitlerimize minnettarlığımızı belirtmek istiyoruz.

394 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın