Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam546
Toplam Ziyaret786281
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MİNİKLERDEN FOTOĞRAF SERGİSİ

MİNİKLERDEN FOTOĞRAF SERGİSİ

75. Yıl Anaokulu öğrencilerinin düzenlediği 'Çocuk Gözümle Doğa' fotoğraf sergisi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Doğayla ilgili fotoğraflardan oluşan sergide, Mut 75. Yıl Anaokulu öğrencilerinin objektifine yansıyan kareler sergiye gelenlerin büyük beğenini topladı.
Mut Karacaoğlan Çınaraltı Parkı'nda açılan sergiye, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, 75. Yıl Anaokulu Müdiresi Afet Yüğrük, öğrenci velileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sergide, 25 minik öğrencinin doğada çektiği 250 fotoğraf yer aldı. Minik doğa fotoğrafçılarının sergisinde, özellikle çiçekler, hayvanlar ve manzara fotoğrafları dikkat çekti. Sergiyi gezenler, miniklerin fotoğraflarına hayranlıklarını dile getirdiler.
Açılışında konuşan Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, “Öğretmenlerimiz bu tür etkinlikleri daha sıklaştırırsa, çok yetenekli, çok güzel, hem dolu dolu hayata yetiştirilen bir gençlik göreceğiz. Çocuklarımızın 4–5 yaşında bunları yapabiliyor olması bizi daha mutlu ediyor. Bunları çoğaltmamız lazım” dedi.
Öğrencileriyle birlikte bu projeyi yaşama geçiren Okul Öncesi Öğretmeni Ceren Tuğrul ise, projeye başlamasındaki amacın çocukların doğayla daha fazla bağ kurması olduğunu ifade ederek, “Çocukların doğayla çok fazla haşır neşir olamadığını gördüm. Bu yüzden bu projeye başladım. 7-8 ayda öğrencilerimle birlikte yüzlerce fotoğraf çektik. Doğa fotoğrafçılarından ders aldık, eğitim aldık. Çocukların doğada daha çok vakit geçirmesini amaçladık. Bunda da başarılı olduk. Çok güzel eserler çıktı, yetenekleri ortaya çıktı. Gelecek vaat eden çocuklar, fotoğraf sanatına gönül verecek çocuklar ortaya çıktı. O yüzden çok memnunum, çok heyecanlıyım. Desteklerinden ötürü herkese çok teşekkür ederim” dedi.

310 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın