Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam378
Toplam Ziyaret786113
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TEOG SINAVINDA BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

TEOG SINAVINDA BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı 10.02.2017 tarihinde ( Matematik, Türkçe, Fen ve Teknoloji) başlattığı TEOG kurslarını tamamladı. Etkinlik ile ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner KIR “Kurslarımız eğitim – öğretim yılının ikinci döneminde üç dersten olmak üzere açıldı. Teog sınavına hazırlık kurslarına yedi öğrencimiz devam etti. Kurs boyunca fedakarlık gösteren eğitimci gönüldaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederim.
Öğrencilerimizin üstün başarıları bizleri gururlandırdı. İki öğrencimiz soruların hepsini doğru yanıtladı. Diğerleri de küçümsenmeyecek bir başarı elde ettiler. Tebrik ederim. Bizleri ziyaretleri sırasında Ülkü Ocaklarının " ÇAĞIN EĞİTİM ATEŞİ" olduğunu vurguladık. Kitap hediye ettik.
Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı olarak eğitimin her kademesinde var olmaya devam edeceğiz. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın üstlendiği misyon çerçevesinde vatansever, milli menfaatleri her şeyin önünde tutan, okuyan, bilen, bilgilendiren Ülkücü – Milliyetçi Türk Gençliğini yetiştirme konusundaki çalışmalarımız devam edecektir. Var Olsun Türk Gençliği, Yaşasın Ülkü Ocakları” diyerek sözlerini tamamladı.

507 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın