Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam374
Toplam Ziyaret786109
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT ÜLKÜ OCAKLARINDAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

MUT ÜLKÜ OCAKLARINDAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı olarak Anneler Günü münasebetiyle Şehit annelerini ve Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettik.
Şehitlerimizin annelerine Türkmen Beyimiz Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendinin ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Beyefendinin selamlarını ileterek, şehit ailelerimizin her zaman yanında ve emirlerinde olduğumuzu ifade ettik.
Şehitlerimiz Eyüp Kahraman, Sedat Damburacı, Emin Çelik, Bilal Konya'nın evlerine ziyaretlerde bulunduk. Ziyaretler sırasında şehitlerimizin ruhuna Fatiha okuduk ve ay yıldızlı bayrağımızı hediye ettik.
Ayrıca tarım sezonu olduğundan sebze ve meyve halinde çalışan annelerimize çiçek dağıtıp günlerini kutladık. Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı olarak başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin günlerini kutluyoruz.
Etkinlikle ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner KIR; “Gerçekleştirdiğimiz bu faaliyetle şehit annelerinin yalnız olmadıklarını ve yanlarında olduklarımızı hissettirmek istedik. Hem Liderimiz Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendinin hem de Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay KILAVUZ Beyefendinin selamlarını ilettik. Kendilerinin her daim emrinde olduğumuzu söyledik. Utulmamalıdır ki cennet annelerin ayakları altındadır” dedi.

394 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın